Erfaren kock till kvarterskrog/pizzeria

Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria / Kockjobb / Malmö
2015-04-29
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Erfaren kock till kvarterskrog/pizzeria" (publicerad 2015-06-02) ⬅️


Visa alla kockjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Vellinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria i Malmö

Publiceringsdatum
2015-04-29

Beskrivning av verksamheten
Slottsstadens Restaurang och Pizzeria är en pizzeria och kvarterskrog belägen vid Kronprinsen i Malmö. Restaurangen behöver nu en kock på deltid.

Dina arbetsuppgifter
Arbete som kock. Tillagning av enklare krogrätter och även pizzabakning kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet
Slottsstadens Restaurang och Pizzeria förutsätter att du är en erfaren kock som vet vad du gör. Du ska ha erfarenhet av att tillaga sedvanlig krogmat och du ska också kunna baka pizzor. Utbildning som kock är meriterande, men erfarenhet och kompetens är viktigast.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Deltid: torsdag-söndag. Kan eventuellt bli mer.

Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse.

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-20
Sökande tar kontakt med arbetsgivaren för bokning av intervju. Ta med CV till intervjutillfället.
Ansökan kan skickas till e-postadress: jammylazio@hotmail.com

Kontakt
Jamshid Parviizi, telefonnummer 070-7191444 jammylazio@hotmail.com

Företag
Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria

Adress
Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria
21745 MALMÖ

Kontorsadress
Mariedalsvägen 33

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 040914242
E-postadress: jammylazio@hotmail.com

Jobbnummer
2272280

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Slottsstadens Restaurang - Bar - Pizzeria: