Chef (Kock), Clarion Grand Hotel
Clarion Grand Hotel Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Grand Hotel Helsingborg i Helsingborg Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under
varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att
företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.
Extra kock sökes
Med 164 nyrenoverade rum och centralt läge så är Clarion Grand Hotel Helsingborgs glasklara mötesplats!Restaurangverksamheten innefattar Grand Lounge restaurant & bar, Pianobaren, Grandissimo
Trattoria,Waynes Coffee samt Helsingborgs vackraste festvåning Stenbocksalen.
Nu söker vi en extra kock med minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från bra restauranger. Du älskargivetvis att laga mat och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt
hantverk. I gengäld erbjuder vi dig:
1. en anställning i ett väletablerat företag.
2. omväxlande arbete i ett målmedvetet och roligt team.
3. goda karriär- och utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Publiceringsdatum2008-04-28Arbetstider och omfattningExtra vid behov
ErsättningKollektivavtal finns
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-07-28
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktJohan Tvingstedt, +46 042 380 400
FöretagClarion Grand Hotel Helsingborg
AdressClarion Grand Hotel Helsingborg
Box 1104
25111 Helsingborg
Jobbnummer 205858
Observera att sista ansökningsdag har passerat.