Chef de partie/ kockar
Hotel Foresta AB / Kockjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Foresta AB i Lidingö Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras.
Inför sommaren och hösten behöver vi förstärka vårt duktiga köksteam med en Chef de partie (förste kock) med minst 5års erfarenhet med vana från festvåningskök samt ala carte, dessutom att du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväntningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och noggrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök. kock med minst 3års erfarenhet.
Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.
Publiceringsdatum2008-03-13Anställningstyp/arbetstiderTills vidare
Heltid
Tillsvidare anställning heltid
ErsättningFast lön
Enligt avtal
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
doughlas.sundgren@foresta.seKontaktDoughlas Sundgren, Kökschef, 08-50550561,
doughlas.sundgren@foresta.seFöretagHotel Foresta AB
AdressHotel Foresta AB
Box 1324
18125 LIDINGÖ
KontorsadressHerserudsvägen 22
LIDINGÖ
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-50550500
Faxnummer: 08-50550590
E-postadress:
doughlas.sundgren@foresta.se Jobbnummer 164534
Observera att sista ansökningsdag har passerat.