Bagerichef
Brödkultur Helsingborg AB / Bagarjobb / Helsingborg
2012-04-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Bagerichef" (publicerad 2012-12-27) ⬅️
Visa alla bagarjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brödkultur Helsingborg AB i Helsingborg Vill du vara delaktig i surdegsrevolutionen!? Helsingborgs nya stenugnsbageri söker en bagerichef. Vi är ett litet bageri där brödet bakas med surdeg och kalljäser över natt. Alla våra produkter görs för hand och utan halvfabrikat samt gräddas i stenugn. Du som söker jobbet ska ha erfarenhet av kalljäst surdegsbröd och ett brinnande intresse samt ha god inlärningsförmåga. Det ställs krav på noggrannhet, ansvarstagande och kvalitetstänk samt att kunna arbeta såväl på egen hand som i grupp på en liten yta.
Arbetsuppgifterna är främst produktion och bakning av alla våra produkter samt butiksförsäljning. Vi är en liten arbetsplats där alla förväntas hjälpas åt. Städning, smörgåsberedning, öppning och stängning av butik ingår också i arbetet.
Arbetstiderna varierar mellan natt- dag- och eftermiddagspass. Även lördagar ingår i schemat. Lön efter ö.k.
Publiceringsdatum2012-04-10Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Heltid tillsvidare, dag/e.m./natt/lör efter schema.
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse.
Så ansöker duAnsökningar endast via epost. Vv skicka personligt brev tillsammans med CV.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
tomas@polacek.seFöretagBRÖDKULTUR HELSINGBORG AB
AdressBRÖDKULTUR HELSINGBORG AB
HENRY DUNKERS PLATS 1
25267 HELSINGBORG
KontorsadressHENRY DUNKERS PLATS 1
HELSINGBORG
KontaktuppgifterTelefonnummer: 070-4135007
E-postadress:
info@brodkultur.se Jobbnummer 1209057
Observera att sista ansökningsdag har passerat.