Bagare
Vendel Kåseberga hamn / Bagarjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Vendel Kåseberga hamn i Malmö,
Ystad eller i
hela Sverige Till vårt "Organic Bakery" i Malmö söker vi en erfaren och engagerad bagare. Mångårig erfarenhet och passion för yrket är ett krav.
På Organic Bakery står surdegsbak i fokus. Hantverk och tradition är viktiga hörnstenar och ekologiska råvaror används i så stor utsträckning som möjligt; t ex är allt alla mejerivaror och mjölet ekologiskt. Dinkelmjölet odlas på fälten utanför Tomelilla och andra mjölsorter kommer från svenska och danska bönder. Tack vare en långsam jäsning, som ger mycket smakrika bröd, tar vissa av bröden upp till 30 timmar att baka.
Allt bakas i stenugn i den nya lokalen där butik och bageri löper samman, vilket ger besökaren insyn i bageriet och bagarna direktkontakt med sina kunder.
På Organic Bakery blandas gärna klassiska och nya idéer och delar av utbudet varierar med smaksättningar efter säsong. Därför finns här bröd som bakats med tång, nypon, äpple, kastanj, dill, kol, och torkade plommon, såväl som med gamla svenska kryddor som fänkål och kummin. Levain, surdegsbaguette, kavring, danskt rågbröd och dinkelbröd finns året om. Här bakas också bullar och småkakor och i utbudet finns även müsli, kaffe, färdiga mackor och andra godsaker att ta med hem
Publiceringsdatum2012-08-07Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
personal@vendelrestauranger.seKontaktAnders Vendel, Krögare, 0708-428336, 0708-428336,
anders@vendel.nuFöretagVendel Kåseberga hamn
AdressVendel Kåseberga hamn
Alesväg 30B
27178 LÖDERUP
KontorsadressStrandvägen 1
Ystad
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0411-527220
E-postadress:
info@vendelalesstenar.se Jobbnummer 1307859
Observera att sista ansökningsdag har passerat.