B.A.R. söker Restaurangchef
Lux restaurang i city AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lux restaurang i city AB i Stockholm Restaurangchefen:
• är trygg & erfaren, leder genom exempel och stöttar kolleger där det behövs.
• är service- & säljfokuserad
• kan sätta gränser och riktlinjer
• är bra på att ta emot och ge feedback
• utvecklar produkten och ser själv fram emot att utvecklas
• är skicklig på att kommunicera
• är noggrann & har känsla för detalj
• givetvis mycket intresserad av mat & dryck
• har goda vin- & dryckeskunskaper
• är en initiativtagare
• är mån om att alla tänker i ett "vi-perspektiv"
Dina dagar består bland annat av att:
• säkerställa jämn och hög nivå av service
• se över personalbehovet och utveckla kollegerna i restaurangen
• finnas på plats under service
• planera och strukturera arbetet I restaurangen
• mäta och uppmuntra till merförsäljning
• hålla koll på lager och köpa in dryck efter behov
• uppdatera vinlista & utbud
• kvalitetssäkra gästupplevelsen i alla av restaurangens delar
• säkerställa att budgeterade intäkter och kostnader följs
• se till att vi har rätt system och verktyg för att vara framgångsrika och ligga rätt i tiden
• underhålla och bygga stamgäster
Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och tar din roll och ditt arbete på största allvar. Det är väldigt viktigt att du trivs och att du tycker att det är riktigt roligt att gå till jobbet. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fina personalförmåner och chans att utvecklas.
Som arbetsgivare är Lux Restauranger mån om dina rättigheter och ditt välmående. Vi är givetvis med i Visita och har kollektivavtal. Vi erbjuder en schysst arbetsplats där vi absolut inte tolererar sexism, rasism, eller andra trångsynta tankar. Vi accepterar inte att man behandlar någon illa och vi diskriminerar inte av någon anledning.
Vi behandlar varandra med respekt, tålamod och förståelse, förespråkar god etik och god arbetsmiljö. Vi tror på en hållbar utveckling, och är medvetna om att vi hela tiden behöver förbättras och se till att vi ligger rätt i tiden.
"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet." -Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Publiceringsdatum2017-01-02Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-23
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086115331
FöretagLux restaurang i city AB
AdressLux restaurang i city AB
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 3241683
Observera att sista ansökningsdag har passerat.