Avdelningschef till Bankett & Eventavdelning
Mässrestauranger AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm,
Södertälje,
Sigtuna,
Malmö eller i
hela Sverige Avdelningschef till vår Bankett & Eventavdelning till Sveriges främsta mässrestaurangföretag
Till vår Bankett & eventavdelning söker vi en avdelningschef med projektledarförmåga och stort affärsfokus, som tillsammans med sitt team ska leverera en kundupplevelse utöver det vanliga. Du är en engagerad och driven person som stimuleras av resultat och kvalitetsförbättring. Vi vill att du ska gilla utmaningar och att genomföra förändringar när det behövs.
Bankett och eventavdelningen driver en omfattande konferens-, bankett- och kongressverksamhet på Stockholmsmässan. Detta inkluderar även catering till mässor och mötesrum, lunchmatsal samt exklusiva arrangemang på närliggande Älvsjö Gård.
Du kommer att arbeta nära driftchef och övriga avdelningar på Mässrestauranger samt Stockholmsmässans personal med att planera och organisera arbetet långsiktigt och proaktivt med försäljning och service som ledstjärnor. Som person är du både analytisk och praktisk, trygg och nyfiken samt ödmjuk och modig. Du inspireras av att leda, organisera, sälja samt motivera och entusiasmera dina medarbetare.
Du är ett stöd till och rapporterar direkt till driftchefen i frågor som rör den dagliga verksamheten. Du följer upp resultat och kvalitet och stöttar driftchefen i att effektivisera och utveckla avdelning, bemanning och service. Du ingår i Mässrestaurangers driftgrupp och i rollen som avdelningschef har du ett eget budgetansvar. Du driver ett antal egna projekt och deltar i avdelningens utveckling och förbättringar av produkten. I denna roll är du en viktig länk när det gäller erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan avdelningarna på Mässrestauranger och Stockholmsmässan.
Ett krav är att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och dryck. En stor del av jobbet är att coacha medarbetare samt vara delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med dem. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare som innefattar vårt produktionskök och projektledarkontor och under säsong också extraanställda. Det här gör att vi ställer krav på goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av att leda personal.
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi och/eller marknadsföring och har haft en chefsbefattning inom kök/restaurang. Tidigare erfarenhet från liknade anläggning, hotell eller restaurangföretag är meriterande. I vår internationella miljö är det också viktigt att du uttrycker dig väl på engelska både i tal och också skrift utöver svenska som är det språk vi använder internt i företaget.
Tjänsten innefattar arbete kvällar och helger som är säsongsbetonat. Rekryteringen kommer att ske löpande så sök redan idag.
Sök tjänsten på
www.massrestauranger.se/jobbFrågor om tjänsten besvaras av driftchef Anna Haxne, tel. +46 8 727 72 03,
anna.haxne@massrestauranger.seVälkommen till en spännande och inspirerande arbetsplats!
Publiceringsdatum2014-10-22Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
6 månaders provanställning tillämpas
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAnge följande referens när du ansöker: Avdelningschef B&E
FöretagMÄSSRESTAURANGER AB
AdressMÄSSRESTAURANGER AB
12580 STOCKHOLM
KontorsadressMässvägen 1
Jobbnummer 2040028
Observera att sista ansökningsdag har passerat.