Är du vår nästa passionerade Banquet Manager?
Clarion Hotel Post / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Post i Göteborg Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Är du vår nästa passionerade Banquet Manager? Varmt välkommen med din ansökan.
Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med energi, mod och begeistring. Din energi är utåtriktad, sprudlande och påhittig. Ditt mod visas genom självständighet, ägandeskap och initiativtagande. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an alla uppgifter med begeistring. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines.
Banquet Manager (BM) rapporterar till F&B Manager (FBM) och är en del av hotellets avdelningschefsgrupp.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Att genom avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen.
• Personalansvar för hovmästare/supervisors och servis inom följande avdelningar: Bankett, Konferens (mat- och dryckesservering) och frukost.
I tjänsten ingår:
• BM förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Leda och fördela arbetet för sina avdelningar på hotellet.
• Alla i avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet.
• BM ansvarar för att den egna avdelningen har korrekt och relevant information gällande arrangemang i huset i god tid före genomförandet.
• BM ansvarar för merförsäljning i avdelningen.
• Personalansvar, vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning, utvecklingssamtal och löneredovisning. Utbildningar som inte sker av BM själv skall planeras i samråd med FBM.
• BM ansvarar för eventuella nyrekryteringar inom sin avdelning, dock alltid i samråd med FBM.
• Tillse dagligt användande av tidrapporteringssystem för all personal.
BM ansvarar för att uppdatera och säkerställa prognoser av försäljning och timmar.
• Menyer, beställningar, inköp och lagerhållning.
• BM ser till att rätt priser och menyer uppdateras på avdelningen.
• BM ansvarar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon.
• Delaktig i utveckling av revenuearbete inom F&B samt Menu Engineering.
• Dutytjänstgöring ingår i tjänsten enligt separat schema.
Vi erbjuder dig
• Clarion, en hotellkedja för dig som inte har ett ögonblick att förlora, som ser varje dag som en möjlighet att göra livet lite bättre!
• Utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern.
• Likasinnade kollegor som kommer att utmana dig.
Anställningstyp: tillsvidare
Anställningsgrad: heltid
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-11-20ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-01-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagClarion Hotel Post
AdressClarion Hotel Post
Drottningtorget 10
40423 Göteborg
KontorsadressDrottningtorget 10
Jobbnummer 4468332
Observera att sista ansökningsdag har passerat.