1:e kock
Restaurang Humlan / Kockjobb / Uppsala
2007-12-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "1:e kock" (publicerad 2008-09-29) ⬅️
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Humlan i Uppsala HÖRS är den kreativa samarbetspartnern, vi skapar möten, liv och aktiviteter på campus.
Högskolerestauranger AB omsätter med cirka 35 enheter omkring 150 Mkr i Stockholm, Uppsala, Växjö, Kristianstad, Linköping, Gävle och Örebro. Vår verksamhet beskrivs i vår affärsidé:
Med campus som bas skapar vi, genom öppenhet, enkelhet, skicklighet och affärsmässighet,
moderna lösningar för mat, dryck och kringtjänster. För mer information se
www.hors.seRestaurang Humlan i Ekonomikum söker 1:e kock
Till restaurang Humlan i Ekonomikum söker vi nu en driftig person som vill vara med att driva och utveckla vår restaurang och vårt Café i anslutning till restaurangen.
Tjänsten innebär att du har ansvar för:
• den löpande verksamheten i restaurangens kök
• arbetsledning och personalplanering i köket
• att företagets värderingar, vision och affärsidé präglar verksamheten
• planering av menyer inkl kalkyler på råvarukostnad samt näringsinnehåll i dessa
• inköp av råvaror inom ramen för gällande leverantörsavtal inom HÖRS AB
• att lager hålls inom givna riktlinjer samt inventering av dessa
• att genomföra egenkontroll
• att ytterligare förstärka restaurangens varumärke som en ledande restauratör och cateringleverantör.
Din bakgrund består av:
• restaurangskola
• gedigen yrkeserfarenhet
• ekonomisk utbildning motsvarande gymnasium
• goda kunskaper i näringslära/näringsberäkning
• goda kunskaper i samt erfarenhet av menyplanering
• dokumenterad erfarenhet av kostnadsberäkning på menyer
• dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och utvecklas inom yrket. Du har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare, god organisationsförmåga och är van att arbeta mot mål. Egenskaper vi värdesätter hos dig är kreativitet, förmåga att behålla en hög servicekänsla under stress samt god samarbetsförmåga.
Vi är KeyMeal-certifierade och vår målsättning är att hela tiden utvecklas inom KeyMeal, därför ser vi gärna att du har ett intresse för näringslära. Vill du läsa mer om KeyMeal kan du göra det på
www.keymeal.net .
Om Du tycker att detta verkar intressant ring restaurangchef Senad Sadjak 070-38 62 505 för mer information. Din ansökan skickar du till Restaurang Humlan, Box 513, 751 20 Uppsala, så snart som möjligt dock senast den 22/12.
Publiceringsdatum2007-12-01Anställningstyp/arbetstider40 timmar / vecka
ErsättningIndividuell lönesättning utifrån kompetens i enlighet med kollktivavtal SHR-HRF
Så ansöker duAnsökan bör bestå av CV samt personligt brev med en kort presentation.
Vi tar emot ansökan via epost:
senad.sadjak@hors.seFöretagRestaurang Humlan
Box 513
75120 UPPSALA
Telefonnummer: 018-512322
Mer information på
http://www.hors.nu Jobbnummer 69043
Observera att sista ansökningsdag har passerat.