1:a kock
Uppsala Konsert & Kongress AB / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Uppsala Konsert & Kongress AB i Uppsala Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen 700 kulturevenemang, konferenser, möten, fester, marknader, föreläsningar, barkvällar och utställningar. I det storslagna huset - åtta våningsplan, 37 meter högt och över 14000 kvadratmeter stort - frodas kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad.
Vi letar nu efter ytterligare en ambitiös, organiserad och kreativ medarbetare till vårt fantastiska team i köket. Vi söker en 1:a kock! Maten är en viktig del i Uppsala Konsert & Kongress utbud och menyerna varierar beroende på evenemangets art och omfattning. Restaurangens ambitioner är höga. Vi serverar god mat, till stor del lagad av ekologiska produkter och vi jobbar hårt med att utveckla våra produkter och vårt kök. Restaurangen är både KRAV- och Svanenmärkt.
Som 1:a kock på UKK är du tillsammans med vår nuvarande 1:a kock souschefens och kallskänkschefens högra hand och ansvarar för att arbetsleda personal, säkerställa kvalitet och resultat för enheten. Tillsammans med vår souschef är du till viss del ansvarig för personalplanering ute på golvet, menyer, inventering, EK-program och dess utveckling. Du kommer att arbetsleda personalen som jobbar på golvet samt laga dagens lunch, affärslunch, buffé, i viss mån à la carte och mat till våra konferenser som varierar från 10 - 1000 personer. Från mingelplock till festmåltider.
Hos oss på UKK är ingen dag den andra lik! Du ansvarar för att EK-programmet följs ute i köket och är behjälplig med inventering och framtagning av nya menyer och koncept. Du håller dig uppdaterad via vårt bokningssystem, är vaken för förändringar och kommunicerar med våra olika avdelningar inom huset och ut mot kund.
Du har minst tre års erfarenhet från liknande tjänst. Du har stort intresse för och kunskap kring olika matkulturer, näringslära och miljösmart matlagning. Du har goda kunskaper i köksekonomi och kökshygien, gillar ordning och reda , är strukturerad, duktig på att organisera och arbetsleda. Och inte minst - du trivs med att lära ut och se andra växa.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Arbetstid förlagd både dag- och kvällstid. 6 månaders provanställning
Publiceringsdatum2015-10-01TillträdeEfter överenskommelse
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duMejla cv och ett personligt brev till
lale.mollaoglu@ukk.se alternativt per post till Lale Mollaoglu.
Ange referens 1:a kock. Frågor om tjänsten besvaras av Lale Mollaoglu.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
lale.mollaoglu@ukk.seKontaktLale Mollaoglu, 018-7279061
lale.mollaoglu@ukk.seFöretagUppsala Konsert & Kongress AB
AdressUppsala Konsert & Kongress AB
Vaksalatorg 1
75375 UPPSALA
KontorsadressVaksalatorg 1
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 018-7279000
E-postadress:
lale.mollaoglu@ukk.se Jobbnummer 2458077
Observera att sista ansökningsdag har passerat.