Waiter Kitchen & Table
Clarion Clarion Hotel Wisby / Servitörsjobb / Gotland
2015-01-23
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Waiter Kitchen & Table" (publicerad 2015-05-08) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Clarion Hotel Wisby i Gotland Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200 talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns tex både kryssvalv och pelare. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger, barer, bageri, rekreationsavdelning och vigselkapell.
Välkommen på Talangjakt!
Vi söker just nu över 60 tjänster, för både fast anställning och säsongsanställning sommaren 2015.
Det är roligt att jobba. Vi älskar det vi gör och människorna vi gör det med. Här anställer vi på grund av vem du är, inte för vad du har gjort. Personlighet är allt. Vi hittar nya medarbetare via auditions. Där får alla en chans, och vi märker snart vilka som har det vi söker: närvaro, kreativitet och framför allt passionen. Passionen för människor och att skapa trivsel omkring dem.
Vill du vara med att stärka vår position som Visbys mest självklara mötesplats för business and pleasure?
Vill du alltid leverera upplevelser och service över förväntan?
Vill du vara med att kvalitetssäkra, utveckla och skapa goda förutsättningar för vår verksamhet?
Vi söker nu dig som har en genuin passion för service, är kreativ och fylld med glädje och energi!
Vad innebär talangjakt?
Du får 2 minuter på dig att övertyga en jury om att just du är rätt person för att jobba hos oss. Alla har chansen både med och utan tidigare erfarenheter - för oss går personlighet före CV. Du behöver inte sjunga eller uppträda men du skall våga stå framför juryn och visa din personlighet i en kort presentation. Berätta kort vem du är och dina bästa meriter, värderingar i livet eller varför inte visa oss en talang som du besitter. Du får inte omgående veta om du gått vidare i rekryteringsprocessen utan du kommer att få information via mail några veckor efter att Talangjakten är avslutad.
Vilka kan gå på en talangjakt?
Alla!. Det viktiga är att du vågar stå på scen och berätta för oss varför just du passar att arbeta med oss.
Hur anmäler jag mig?
Anmäl dig i förväg genom en ansökan till din tjänst på
www.jobsatclarionhotels.com till Talangjakten. Din audition kommer att bekräftas via e-post.
Vilka förberedelser behöver du göra innan talangjakten?
• Ta med ett utskrivet CV med aktuell mejladress
• Ta med ett fotografi av dig själv
Hur lång tid kommer det att ta?
Talangjakten kan ta cirka 3 timmar. Kom i god tid! När du kommer registrerar du dig och får en nummerlapp. Ditt nummer blir uppropat när det är dags för dig att ställa dig på scen framför juryn och berätta varför just du är rätt person att jobba hos oss!
Vilka sitter i juryn?
I juryn sitter medarbetare samt avdelningschefer från de avdelningar som söker personal. Tidigare deltagare har alla kommenterat juryn som ovanligt "snäll och peppande". De gör allt för att plocka fram din bästa sida.
Var kommer Talangjakten gå av stapeln?
Clarion Hotel Wisby. Den 10 februari kl. 12.00 - 16.00
För säsongsanställning söker vi 6 tjänster:
Servitör/Servitris Kitchen & Table
Kitchen & Table av Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns i de flesta Clarion-hotell i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som bor och driver en restaurangen The Red Rooster i New York. Kitchen & Table är en a la carte-restaurang med fokus på "fun dining" - inte "fine dining». Smakerna är inspirerade av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland. God service och användning av sociala medier är en viktig del av konceptet för Kitchen & Table.
Vi söker nu serviceproffs med lekfullheten i behåll!
Är du tydligt service minded? Gillar att ha kul på jobbet med dina gäster? Vill du arbeta med ett restaurangkoncept som leds av den man som lagar mat med Michelle Obama i amerikansk TV på bästa sändningstid? Då kanske just du är den vi söker?
Just nu söker vi personer som vill arbeta med oss i sommar!
Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på
www.kitchenandtable.se/wisbyMöt Marcus här:
http://www.youtube.com/watch?v=IlvMKEwuvZYVi tror att du:
• Är strukturerad
• Är sprudlande och påhittig
• Bär en stark känsla för service och som tycker samtal med gäster
• Har erfarenhet från sedan tidigare.
• Har utbildning inom alkoholhantering
• Har ett starkt intresse av olika sociala medier som Facebook, Instagram , Twitter och webb.
• Älskar mat och dryck och har förmågan att rekommendera dryck som passar till maten
I tjänsten ingår att:
• Tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt serverade och även bemötta enligt Attitude at Clarion.
• Utföra traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster.
• Vara uppdaterad om aktuell meny samt drycker.
• Vara väl insatt i lagen om Ansvarsfull Alkoholhantering
• Ansvara för att inte överservera våra gäster
• Genomföra de arbetsuppgifter som fördelas av ansvarig hovmästare.
• Gå igenom körschemat för dagen/kvällen och memorera närmaste toalett, nödutgång och entré.
• Säkerställa att du har de arbetsredskap du behöver för att kunna utföra ett korrekt arbete; exempelvis handservett för vin, vinöppnare och något att tända ljusen med.
• Följa de rutiner som är framarbetade för avdelningen.
• Arbeta för att matsalen och restaurangområdet hålls rent och snyggt
• Arbeta för att matsalen är korrekt uppdukad och kvalitetssäkra att den är korrekt städad både innan och efter avslutad drift.
• Vara ansvarig för att alltid god hygien upprätthålls.
• Säkerställa att bakutrymmen och lager hålls rena och fräscha.
• Kassahantering
• Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
• Följa företagets policys.
• Ansvara för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att aktivt använda hotellets kvalitetssystem, C2.
Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i att alltid överträffa gästens förväntan.
Publiceringsdatum2015-01-23Arbetstider och omfattning• Sommar
ErsättningSå ansöker duSista dag att ansöka är 2015-03-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFrida Domnauer +46 0498257500
FöretagClarion Clarion Hotel Wisby
AdressClarion Clarion Hotel Wisby
Box 1319
62124 Visby
KontorsadressStrandgatan 6
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2139694
Observera att sista ansökningsdag har passerat.