Vik restaurangchef till Linden i Uppsala
Fazer Food Services AB / Chefsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Uppsala,
Håbo,
Enköping,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Företagsrestaurangen Linden är belägen i Uppsala Business Park. Vi serverar cirka 500 lunch dagligen samt konferens- och gästluncher. Idag arbetar ett team om tio personer på restaurangen.
Vi söker en vikarierande restaurangchef som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning. Ditt stora intresse och kunskap för mat och service tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och inspirerar dina medarbetare genom din känsla för samarbete och kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• erfarenhet av restaurangchefstjänst
• vana från kvalitetsarbete
• erfarenhet av personalansvar
• försäljnings- och marknadskunskaper inom restaurang
• erfarenhet av resultat-/budgetansvar och företagsekonomi samt administration
• god erfarenhet att jobba med ledningsgrupp
• vana vid snabba puckar där gästen alltid är i centrum
• mycket god matkunskap
• mångårig erfarenhet av restaurangbranschen och gärna i köket.
Som person har du goda ledaregenskaper och förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt. Du har stort intresse för mat och dryck.
Arbetstid: Heltid, dagtid, vardagar. Vissa kvällar kan förekomma.
Tjänsten är ett vikariat på 1-1,5 år med tillträde enligt överenskommelse dock senast 3 juni.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef Anna Windh Lindberg, tel 018-16 66 70,
anna.windh@fazer.com .
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06,
lotta.n.backstrom@fazer.comVi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är 2013-04-12
Publiceringsdatum2013-03-25Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-04-12
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnna Windh Lindberg
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1502996
Observera att sista ansökningsdag har passerat.