Styckare av främst nöt och även gris-, lammkött
Gröna Gårdar AB / Slaktarjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla slaktarjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Gårdar AB i Göteborg,
Uddevalla eller i
hela Sverige Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. OBS! Tidigare erfarenhet är ett krav!
Vårt styckeri består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med vårt härliga team på vårt styckeri med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-15.00.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av främst nöt men även gris, lamm och får. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till packning. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
• -------
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-10-28
E-post:
jobb@gronagardar.se Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Gröna gårdar AB (org.nr 559029-6751)
Lindholmsvägen 4 (
visa karta)
417 57 GÖTEBORG
Arbetsplats Gröna gårdar, försäljning
Kontakt Produktionschef
Emma Lilja
emma@gronagardar.se 0750227400 Jobbnummer 8150092
Observera att sista ansökningsdag har passerat.