Souschef till Scandic St Jörgen Malmö
Scandic S:t Jörgen / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic S:t Jörgen i Malmö,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Att jobba på Scandic
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du på sikt har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.
Scandic S:t Jörgen är ett av Malmös ledande hotell med 288 hotellrum, 12 konferenslokaler. Hotellet har stolta traditioner sen 1964 då det öppnade som Nordens största hotell.
Hotellet har under de senare åren genomgått större renoveringar och nu senast stod våra nya restaurang klar på våning 2 med utsikt över Gustav Adolfs Torg.
Vi har en mycket väletablerad konferensverksamhet med fokus på mindre och medelstora grupper vilket ger oss möjlighet att ge det där lilla extra vad gäller mat, dryck och service.
Kvällstid erbjuder vi en trevlig bred a la carte med klassisk inriktning i vår nya restaurang.
Nu söker vi en passionerad matlagare med stort intresse för mat och med känsla för detaljer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att leda ett team.
Personlig profil
Du är utbildad kock med minst 7 års erfarenhet och har tidigare arbetat som Souschef/ledande befattning eller har viljan att ta nästa steg.
Du är ansvarstagande och drivs av att leda andra. Vi lägger stor vikt vid fundamental kunskap inom svensk husmanskost.
Du är en förebild som genom ditt sätt får gäster och medarbetare att trivas och att ha kul på jobbet är för dig en självklarhet.
Du är en passionerad matlagare som gillar högt tempo och utför ditt jobb med ett leende
Du har öga för detaljer och förstår vikten av att ordning och struktur är förutsättningar för ett effektivt arbete och ett lyckat resultat.
Du är flexibel och kreativ och hittar lösningar där andra ser problem.
I ditt ansvarsområde ingår i samråd med kökschef: HACCP, inventering och inköp, menyplanering och schemaläggning. Du är också kökschefens ersättare vid dennes frånvaro.
Övrig fakta om tjänsten.
Tjänsten är 100% och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna följer verksamheten och du arbetar både lunch & kväll samt vissa helger. Du rapporterar direkt till Kökschef. Tillträde enligt Ök.
Publiceringsdatum2015-11-17Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Tommy Warhed på
Tommy.Warhed@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att snarast skicka din ansökan via mail till
Tommy.Warhed@scandichotels.comVarmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid enligt Ök
Ersättningförhandlas
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-12-09
Ansökan kan skickas till e-postadress:
Tommy.warhed@scandichotels.comKontaktTommy Warhed +46 406934608, +46 709735416
Tommy.warhed@scandichotels.comFöretagScandic S:t Jörgen
AdressScandic S:t Jörgen
Stora Nygatan 35
21137 Malmö
KontorsadressStora Nygatan 35
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2532633
Observera att sista ansökningsdag har passerat.