Souschef till Scandic Järva Krog
Scandic Järva Krog / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Järva Krog i Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Scandic Järva Krog - ligger strax norr om Stockholm City, i företagsvänliga och expansiva Solna Stad! I närområdet finner du vackra grönområden och har närheten till både Arlanda flygplats och Stockholm city. Hotellet har 215 gästrum, mötes- och eventlokaler för upp till 130 personer, relaxavdelning samt gym. I restaurangen serveras lunch, á la carte och svenska klassiker. I vår bar kan du njuta av smårätter och goda drycker.
Souschef sökes till till Scandic Järva Krog
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande kärriärvägar, både i Sverige och utomlands. Vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med engagemang, kompetens och passion så att vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta våra gäster önskemål är det viktigt att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Scandic Järva Krog ligger strax norr om Stockholm City, i företagsvänliga och expansiva Solna Stad! I närområdet finner du vackra grönområden och har närheten till både Arlanda flygplats och Stockholm city. Hotellet har 215 gästrum, mötes- och eventlokaler för upp till 130 personer, relaxavdelning samt gym. I restaurangen serveras lunch, á la carte och svenska klassiker. I vår bar kan du njuta av smårätter och goda drycker.
Vi söker nu engagerad Souschef på ett 6månaders vikariat till hotellets nyrenoverade kök. Du planerar och ansvarar för den dagliga driften och ser till att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för köket och hanteringingen av mat och alkohol. Tillsammans med köksmästaren planerar och utvecklar du restaurangen och personalen.
Tjänsten är vikariat 6 månader, heltid och schemalagd dagar och kvällar.
Personlig profil
För att passa för tjänsten tro vi att du
• är utbildad kock med minst 2-3 års erfarenhet
• arbetar som Souschef idag eller har ambition att arbeta som Souschef
• har ett stort intresse för mat och nya ideér samt en känsla för detaljer
• är flexibel och tycker om ett högt tempo
• har servicekänslan i blodet
• tycker om att ta ansvar och leda andra
• vill ha KUL på jobbet
Publiceringsdatum2016-11-21Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Köksmästare Mattias Broström; mattias.broströ
m@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
6 månader 2017-02-01-2017-07-31
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMattias Broström
mattias.brostrom@scandichotels.comFöretagScandic Järva Krog
AdressScandic Järva Krog
Uppsalavägen-E4/E18
17066 Solna
KontorsadressUppsalavägen-E4/E18
Jobbnummer 3171971
Observera att sista ansökningsdag har passerat.