Souschef till Norda
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Göteborg,
Mölndal,
Stenungsund,
Borås,
Trollhättan eller i
hela Sverige Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
SOUSCHEF TILL NORDA
Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster!
Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?
Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.
Souschef rapporterar till Köksmästare Norda och Executive Chef
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Kockar
• Kallskänkor
• Konditorer
• Diskare
I tjänsten ingår bland annat att:
• Leda och fördela arbetet i köket inom avdelningen/ avdelningarna
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling/menyskrivning/menybyten och utveckling av produkten
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmaste chef.
Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.
Arbetstid: dagar, kvällar och helger.
Sista dag att ansöka är 1/11 2022
Vi har kollektivavtal med Hotell-och restaurangfacket och du arbetar inom ramarna för detta avtal.
Som medarbetare i Nordic Choice Hotels får du ta del av en rad olika förmåner, bl a vårt förmånsprogram Super Colleague där exempelvis fria hotellnätter och fina priser i restauranger och barer ingår.
Vid frågor som rörande tjänsten vänligen kontakta vår Executive Chef via mail:
johan.friberg@choice.seVaraktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2022-09-27ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-10-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagNordic Choice Commercial Services AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Arbetsplats Clarion Hotel Post
Jobbnummer 7021111
Observera att sista ansökningsdag har passerat.