Souschef med intresse för hållbar gastronomi

Workation Group AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Workation Group AB i Stockholm, Solna, Järfälla eller i hela Sverige

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.

På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.

Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.

Är du vår nya Souschef?

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.

Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket.

Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Du som söker jobbet ska ha:

• Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svensk matlagning

• Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger

• Stort intresse av mat och dryck

• Höga ambitioner inom ditt yrke

• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,

Vad vi erbjuder dig:

• Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö

• Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

• Hälsosam och god personalmat

• Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus

• Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-02-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Workation Group AB (org.nr 559055-3664), http://www.workationgroup.com/

Kontakt
Mattias Olsson
mattias.olsson@gorvalnsslott.se
08-120 00 200

Jobbnummer
8408174

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Workation Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Workation Group AB: