Souschef
SkiStar AB / Kockjobb / Malung-Sälen
2025-02-20
Visa alla kockjobb i Malung-Sälen,
Vansbro,
Mora,
Älvdalen,
Leksand eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos SkiStar AB i Malung-Sälen,
Härjedalen,
Nacka,
Stockholm,
Åre eller i
hela Sverige Är du vår nya kollega?
SkiStar Lodge Lindvallen ligger mitt i fjällvärlden och inom våra väggar huserar flera restauranger som erbjuder allt för både stora och små. Vi strävar efter att överraska våra gäster och ge dem en fantastisk upplevelse oavsett om de kommer för att äta en snabb lunch, fika i vårt café, avnjuta en á la carte-middag eller besöka vår bar.
Som Souschef hos oss får du möjligheten att vara med och forma och utveckla de olika matkoncepten på hotellets restauranger. Tillsammans med Kökschefen har du det övergripande ansvaret för att servera våra gäster frukost, lunch, fika och middag. Vi arrangerar event och konferenser av varierande storlek samtidigt som vi välkomnar många privata gäster, vilket betyder att det ofta ett högt tempo i vår verksamhet.
Som Souschef kommer du, med stöd från vår Kökschef, att leda och inspirera vårt köksteam. Det innebär att du är en förebild som visar vägen och uppmuntrar till engagemang och delaktighet bland dina kollegor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leda och fördela arbetet i köket.
- Laga och servera mat samt ansvara för att maten och servicen håller en hög kvalité.
- Säkerställa efterlevnad av hygien- och säkerhetsstandarder.
- Tillsammans med Kökschef arbeta med menyplanering och konceptutveckling.
- Delaktig i inköp och inventering.
Vi söker matkreatörer med en passion för att laga god mat. Du ska trivas att arbeta i verksamheten samtidigt som du, tillsammans med Kökschefen, kan leda och inspirera kökspersonalen. Som individ är du driven och har ett starkt fokus på gästens upplevelse, alltid redo att möta nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är ansvarsfull, strukturerad och ödmjuk i ditt arbete och uppmuntrar till samarbete och engagemang från dina kollegor.
Förkunskapskrav/Utbildning
- Utbildad kock
- Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla köksteam.
- Starka ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter.
Meriterande
- Erfarenhet från ledande position inom större restaurangdrift.
- Erfarenhet från säsongsbetonad verksamhet.
- Kunskap om köksekonomi, egenkontroll, miljö och hälsa, etc.
- Kunskaper i Caspeco.
Anställningsform
Säsongsanställning i perioden december - april.
Det finns även möjlighet till tillsvidareanställning. Om du är intresserad av en fast anställning året runt, vänligen ange detta i din ansökan.
Arbetstid
32-40h/vecka. Rollen innebär arbete alla veckodagar, anpassat till verksamhetens behov, både dag- och kvällstid.
Publiceringsdatum2025-02-20ErsättningEnligt kollektivavtalet med HRF i Sverige.
Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!
Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.
På SkiStar är vi fler än 600 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2500 säsongsanställda.
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-03-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare SkiStar AB (org.nr 556093-6949),
https://www.skistar.com/sv/ Arbetsplats SkiStar
Jobbnummer 9176903