souschef
Huset Under Bron AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Huset Under Bron AB i Stockholm Trädgården etablerades 2002 på restaurang Flemings vid Kungsbron. Klubben blev snabbt ett vattenhål i Stockholms sommarliv.
Under 6 år växte utvecklades klubben med en unik livscen, konstprojekt och Stockholms bästa klubbar och Dj's.
2009 flyttade Trädgården till Skanstull där de väkte hela Södermalm under 5 galna veckor.
2010 återkom Trädgården med en fast etablering som erbjöd en ny sommarplats vid Skanstull.
I novemebr 2010 öppnades även insidan upp med namnet Under Bron.
En ny nattklubb med utländska bokningar och en stor konstsatsning fylldes till bredden
Trädgården erbjuder idag Stockholms största sommarplats med livemusik,ala carte restaurang, grillbar, goda drinkar, klubbar och en unik miljö fylld av konst och liv.
Inför sommaren söker vi nya intresserade medarbetare som vill göra sommaren med oss. Trädgården kräver mycket av dig som personal men ger även otroligt mycket tillbaka.
Har du det som krävs är du välkommen att söka.
Öppettider för köket. tis-lördagar 16-23.30
Vi söker nu köks personal
Erfarenhet/krav:
Souschef 5-7års erfarenhet
Kock minst 3års erfarenhet
Grill kunskap
Franska/svenska köket
Viss vegetarisk kunskap
Stress tålig
Framåt anda,positiv
Meny skrivning. (sker tillsammans med mig)
mvh Jon Birgne
Publiceringsdatum2011-02-10Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
öppettider för köket 16-23.30 tis-lördag
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
jon@husetunderbron.seKontaktJon Birgne, F&B, 0735106438,
jon@husetunderbron.seFöretagHUSET UNDER BRON AB
AdressHUSET UNDER BRON AB
HAMMARBY SLUSSVÄG 2
11860 STOCKHOLM
KontorsadressHAMMARBY SLUSSVÄG 2
STOCKHOLM
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6442060
Jobbnummer 847488
Observera att sista ansökningsdag har passerat.