Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
2015-09-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous-Chef" (publicerad 2017-06-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.
Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 63p i 2015 års upplaga av White Guide.
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar.
Sous-chef
Du är tillsammans med vår källarmästare och sous-chef ansvarig för köket. Vi välkomnar dig med erfarenhet som sous-chef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.
Publiceringsdatum2015-09-08Dina arbetsuppgifterAtt leda och planera arbetet för dina medarbetare. Som Souschef är du tillsammans med Källarmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
För befattningen krävs:
Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst.
Säsongsanställning 1 November-1 Maj
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista ansökningsdag 8:e Oktober
Ansökan kan skickas till e-postadress:
peter.dahlback@storhogna.comKontaktPeter Dahlbäck, Källarmästare 0682-413053 (Restaurangen)
peter.dahlback@storhogna.comFöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
AdressStorhogna Högfjällshotell & Spa
Värdshusvägen 4
84092 VEMDALEN
KontorsadressStorhogna
Klövsjö
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0682-413053
E-postadress:
peter.dahlback@storhogna.com Jobbnummer 2421583
Observera att sista ansökningsdag har passerat.