Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
2014-05-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous-Chef" (publicerad 2017-06-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.
Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide.
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera
Sous-chef
Vi söker dig med stor passion för matlagning, kvalitet och teamwork. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda inspirerar du köksteamet i rätt riktning. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv.
Publiceringsdatum2014-05-13Dina arbetsuppgifterAtt leda och planera arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
För befattningen krävs:
Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst.
Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista ansökningsdag 18 juni
Ansökan kan skickas till e-postadress:
peter.dahlback@storhogna.comFöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
AdressStorhogna Högfjällshotell & Spa
Värdshusvägen 4
84092 VEMDALEN
KontorsadressStorhogna
Klövsjö
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0682-413030
E-postadress:
info@storhogna.com Jobbnummer 1872753
Observera att sista ansökningsdag har passerat.