Sous Chef Clarion Hotel Gillet Uppsala
Clarion Hotel Gillet / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala,
Helsingborg eller i
hela Sverige Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Gillet Brasserie & Lounge har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 9000 anställda. Koncernen marknadsför över 170 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion, Nordic Hotels och Nordic Resorts på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.
Clarion Hotel Gillet söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med ditt team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap
I tjänsten ingår:
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Gillet.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2
Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Uppsala.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner.
Publiceringsdatum2011-03-29Så ansöker duSänd din ansökan via länken nedan eller via
www.jobsatclarion.comFöretagClarion Hotel Gillet Uppsala
Alan Kinsella, Executive Chef (engelsktalande)
Arbetstider och omfattningTills vidare
ErsättningEnl ök
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-04-22
Ansökan kan skickas till e-postadress:
alan.kinsella@choice.seAnsökan sker via företagets webbplats.
KontaktAlan Kinsella, +46 18 681891
FöretagClarion Hotel Gillet
AdressClarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23
75320 Uppsala
Jobbnummer 889182
Observera att sista ansökningsdag har passerat.