Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table
Clarion Grand Hotel / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Grand Hotel i Helsingborg Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.
Kitchen & Table, Clarion Grand Hotel Helsingborg, Sous Chef
Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats.
Alla sökanden till denna tjänst ska ha minst 5 års yrkeserfarenhet som kock och minst 2 års erfarenhet i en ledande roll, gärna som sous chef.
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
• Trygg och tydlig i sitt ledarskap
• Driven, kreativ och ha ett genuint mat intresse som ständigt utvecklas
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Kvalitetsmedveten
• Är en god ambassadör för Kitchen & Table och hotellet samt står för ett gott värdskap.
Vi erbjuder Dig ett spännande och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse.
Publiceringsdatum2013-09-27Så ansöker du Sänd din ansökan via länken nedan eller via
www.jobsatclarionhotels.comFöretagClarion Grand Hotel Helsingborg
I tjänsten ingår:
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel
• Väl insatt i menyer och konceptet
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar och har ett nära sammarbete till Köksmästare och F&B Manager
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2
Arbetstider och omfattningHeltid- tillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-10-14
Ansökan kan skickas till e-postadress:
andreas.levin@choice.seKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAndreas Levin +46 42 380400
andreas.levin@choice.seFöretagClarion Grand Hotel
AdressClarion Grand Hotel
Box 1104
25111 Helsingborg
Jobbnummer 1663337
Observera att sista ansökningsdag har passerat.