Sous chef
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce / Kockjobb / Stockholm
2011-02-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous chef" (publicerad 2014-02-27) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce i Stockholm Nu har Sverige fått ett nytt modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.
Nu har du även chansen att utveckla Stockholms ny öppnade hotell Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre. Vi söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande ny öppnat hotell i en internationell miljö är det här något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef
• Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet
• Utforma & utveckla menyer i samråd med vår Exec. Chef
• Inventering
• Personalansvar, schemaläggning och utbildning
• Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll
• Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen
DIN PROFIL:
Du har minst 7 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift.
VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett ny öppnat kongress center samt hotell
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
• Tillträde omgående
För mer information om hotellet och kongressen se
http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholmObservera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via
http://rezidor.vikarien.se/ledigaJobb.php senast 18/2-2011. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Rudi Wenger, Executive Chef,
rudi.wenger@radissonblu.comPubliceringsdatum2011-02-10Arbetstider och omfattningHeltid Tills vidare
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-02-18
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktRudi Wenger,
rudi.wenger@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
AdressRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Erikssons Plan 4
10132 Stockholm
Jobbnummer 847489
Observera att sista ansökningsdag har passerat.