Sommarjobb Inom Livsmedelsbranschen Jakobsdals Charkuteri
Jakobsdals Charkuteri AB / Lagerjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla lagerjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jakobsdals Charkuteri AB i Göteborg Verksamhetsbeskrivning/Företagspresentation:
AB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal - om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Allt för att du ska få en godare upplevelse av svenska charkuterier - tillagade enligt fina traditioner där vi sätter den svenska smakupplevelsen främst. Vi växer för framtiden utan att tappa greppet om våra rötter och grundvärderingar. Idag omsätter vi ca 240 MSEK och är 98 anställda.
www.jakobsdals.se Arbetsuppgifter/Profil:
Nu söker vi engagerad personal till våra produktionsavdelningar och till vår utleveransavdelning inför sommaren. Vi söker personal under vår semesterperiod som är v 26-v 33 med start för upplärning innan dess. Kan du börja arbeta extra redan nu så finns det goda möjligheter till det. Vi söker personer som kan arbeta heltid/deltid med skiftande arbetstider förlagda under dag/kväll kl 06:00-24:00. Att det råder högt tempo under den här perioden är inget hinder för dig. Vår produktion är indelad i olika avdelningar där vi tillbereder våra charkuterier, skivar vid maskinlinjer, paketerar, plockar och förbereder för transport ut till kund.
Tidigare erfarenhet av produktion eller livsmedel är inte ett krav men givetvis en fördel likaså erfarenhet från orderplock och lager Truckkort är meriterande. Eftersom du kommer att hantera livsmedel så är det höga hygienkrav som råder och du får inte rädas för kyla då arbetet sker i lägre temperaturer. Du är stresstålig, arbetsvillig och har god fysik.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/Deltid V 26-33 med start för upplärning innan dess. Arbetstider förlagda under dag/kväll kl 06:00-24:00.
Publiceringsdatum2018-04-13ErsättningTimlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-15
Kontaktannika.bengtsson@jakobsdals.seFöretagJakobsdals Charkuteri AB
AdressJakobsdals Charkuteri AB
Slakthuset
41502 GÖTEBORG
KontorsadressSlakthuset
Jobbnummer 4082173
Observera att sista ansökningsdag har passerat.