Servitris/servitör Till Restaurang Noga I Stockholm
Fazer Food Services AB / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver sedan oktober 2013 Restaurang NOGA, en matstudio och lunchrestaurang, med bordserverade affärsluncher, på Lindhagensgatan 100 i Stockholm.
NOGA står för Nordisk gastronomi och är en Fazerrestaurang med fokus på nordiska råvaror och smaker, med kvalitet, tradition och nyskapande som bas. Under dagen har vi bordsserverad lunch och under kvällen en smakstudio med matlagningsevent, vinprovningar och andra tillställningar samt utbildningar för företag och privata sällskap. Köket leds av Tomas Diederichsen, Årets kock 2011.
Vi söker nu en duktig servitris/servitör som gillar att jobba i högt tempo och har lätt för att ta eget ansvar. Arbetet är huvudsakligen måndag till fredag på dagtid, men kvällsarbete kan förekomma upp till tre vardagkvällar per vecka. Restaurangen har öppet i snitt en helg per månad under hösten och våren.
Som servitris förväntar vi oss att du:
• Har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet
• Är driven och bidrar med ett gott humör
• Har ett genuint intresse för mat och dryck
• Har bra planeringsförmåga och lätt för att ta egna initiativ
• Är van vid att arbeta i högt tempo och trivs i grupp
• Alltid sätter kunden i första rummet och har en hög servicenivå
• Talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
• Har erfarenhet från festvåningsarbete och vinkunskaper är meriterande.
Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och en god lagspelare. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Tillträde sker i mitten av augusti eller enligt överenskommelse.
Tjänsten avser heltid, 40 timmar per vecka.
Tycker du att ovan stämmer in på dig ser vi fram emot just din ansökan!
För frågor kontakta Anna Hederström, restauranggruppchef 072-720 2076.
Intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag är 2014-07-31.
Publiceringsdatum2014-06-10Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-07-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
LINDHAGENSGATAN 87
11251 Stockholm
KontorsadressLINDHAGENSGATAN 87
Jobbnummer 1905213
Observera att sista ansökningsdag har passerat.