Servitör/Servitris
Targaz Restaurant / Servitörsjobb / Göteborg
2015-05-06
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Servitör/Servitris" (publicerad 2017-06-08) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Targaz Restaurant i Göteborg Kan du springa maraton med ett leende på läpparna?
Som servitör/ servitris är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.
Vi satsar stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.
Publiceringsdatum2015-05-06Profil• Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
• Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
• Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
• Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.
Tjänsten:
• Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck, samt betalning.
• Avdukning och bordsuppdukning.
• Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
• Ta emot bordsbokningar.
• Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Om du som sökande har något ekonomiskt stöd till arbete, såsom;
nystartsjobb, lönebidrag, instegsjobb etc. Så ber vi er att ni nämner detta i er ansökan.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid/Deltid
15-40 timmar per vecka avser tjänsten. Vi behöver både del- och heltids personal.
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-06-01
Ansökan kan skickas till e-postadress:
targaz@rocketmail.comFöretagTargaz Restaurant
AdressTargaz Restaurant
41109 GÖTEBORG
KontorsadressKungsgatan 34
Övriga kontaktuppgifterE-postadress:
targaz@rocketmail.com Jobbnummer 2281113
Observera att sista ansökningsdag har passerat.