Servitör/Servitris
Norse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö / Servitörsjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Norse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö i Malmö Publiceringsdatum2014-11-20Beskrivning av verksamhetenMercure Hotel Malmö är ett nyrenoverat hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom eleganta hotellrum och en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser har vi också personlig service utöver det vanliga. Mercure Hotel Malmö ligger nära både Stadionmässan, Malmö Arena och Swedbank Stadion. På tio minuter promenerar man in till Malmö för att koppla av på restaurangerna kring Möllevångstorget, shoppa på Södergatan eller bara njuta av livet i en lagom stor stad med många trevliga kaféer
Dina arbetsuppgifterEn stor del av jobbet handlar om att servera gäster mat och dryck. Gästerna på stora konferenshotell och festvåningar har oftast beställt mat och dryck i förväg medan maten oftast beställs på plats vid bordet på restauranger, så kallad á la carte. För en servitör/servitris ingår det i arbetet att kunna råda gästerna vid val av maträtter, att kunna tala om vad rätterna på matsedeln består av och även hur de är tillagade. Det är bra att ha kunskaper om specialkost av olika slag, till exempel mat för olika allergiker. Att ge förslag på passande dryck ingår i arbetet. Under arbetspasset ansvarar man för ett visst antal bord, en station.
Gästernas beställningar tas emot och därefter beställs mat i köket samt dryck i baren. När gästerna ätit färdigt gör man i ordning notan och tar betalt av gästerna. Man ansvarar också för att kassan stämmer. I arbetet ingår dessutom för- och efterarbete, till exempel att duka borden, vika servetter, putsa glas och bestick och se till att salt- och pepparkaren är påfyllda. Serveringspersonalen är restaurangens ansikte utåt och därför är det väldigt viktigt att man är serviceinriktad och ger gästerna en bra upplevelse. Som servitör/servitris är det viktigt att vara flexibel och kunna koncentrera sig på flera arbetsuppgifter samtidigt. Jobbet är ofta stressigt och tempot i köket är högt, därför måste man kunna vara snabb och effektiv även under tidspress. För att gästerna ska bli nöjda och önskemål angående mat och dryck ska bli uppfyllda krävs ett gott samarbete med övrig personal i kök och bar. Det är också viktigt att ha förmågan att sälja. Serveringspersonalen måste följa bestämmelserna i alkohollagen och se till att alkohol serveras på ett ansvarsfullt sätt.
Kvalifikationer• Vi söker dig som.. .. alltid jonglerar dina arbetsuppgifter med ett leende!
• har 3 års erfarenhet av A' LA CARTE servering
• älskar när det är mycket att göra
• kan hålla ett högt tempo och ge våra gäster fantastisk service även när det är stressigt.
• är en naturlig säljare som inser att du kan bidra till att gästen får en ännu bättre upplevelse genom dina råd
• känner dig trygg när du bär tallrikar eller en fullastad dryckesbricka även när det är trångt och mycket folk omkring
• är flexibel, ambitiös och ställer upp för dina kollegor såväl som dina gäster
• är äkta i ditt bemötande av människor och alltid beredd att ge det lilla extra!
• talar mycket bra svenska och engelska.
Obs: Ansökan på engelska
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Arbetstiderna varierar; dagtid men ofast schemalagda arbetstider med kvälls- och helgarbete.
Tillträdesnarast
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-31
Ansökan gör Du via mejl
OBS: Ansökan på engelska!
Ansökan kan skickas till e-postadress:
julien.lagrange@mercure-hotel-malmo.comKontaktDeputy Manager: Julien Lagrange
FöretagNorse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö
AdressNorse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö
Stadiongatan 21
21762 MALMÖ
KontorsadressStadiongatan 21
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 040-6728570
E-postadress:
julien.lagrange@mercure-hotel-malmo.com Jobbnummer 2075199
Observera att sista ansökningsdag har passerat.