Semester/ timvikariat kock till Kostservice Region Dalarna
Region Dalarna / Kockjobb / Falun
2021-03-02
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Semester/ timvikariat kock till Kostservice Region Dalarna" (publicerad 2021-04-15) ⬅️
Visa alla kockjobb i Falun,
Borlänge,
Säter,
Gagnef,
Hofors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Dalarna i Falun,
Borlänge,
Säter,
Gagnef,
Leksand eller i
hela Sverige Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!
Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.
ARBETSBESKRIVNING
Region service leder, utför, utvecklar och effektiviserar servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna. Produktionsköket är en del av alla servicetjänster och vi har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter på Falulasarett, men vi ansvarar också för matleverans till Regionens egen restaurang Gastronomen på sjukhuset.
Faluns centralkök har ca 27 medarbetare. Här tillagas det lunch och middag dagligen till våra patienter och gäster. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje och vi söker nu sommarvikarier till vårt kök.
Som kock hos oss har du ett genuint intresse för mat, har kunskap och passion för att ge patienten en upplevelse vid måltiden. Vi arbetar för helheten i uppdraget med att servera säker, god, hållbar och näringsriktig kost. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen). Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, disk, städ, specialkost i dietköket, varumottagning och varupaketering till våra kunder. Viss administration förkommer också då vi skriver ut beställningar och recept från kostdataprogram och följer egenkontrollen.
Vi serverar måltider 365 dag/ året. Helgarbete schemalagd var tredje helg. Endast dagtid.
Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet genom måltiden är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till köket.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock, gärna med erfarenhet inom yrket. Du är minst 18 år gammal. Viss datavana behövs. God svenska i tal och skrift. Kunskap om dietmat är meriterande.
Som person ser vi dig gärna som flexibel, stresstålig och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Rekrytering sker löpande.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Varaktighet, arbetstid
Tillträde enligt överenskommelse Vikariat
Publiceringsdatum2021-03-02Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-04-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagREGION DALARNA
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "82:2021:21".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Region Dalarna (org.nr 232100-0180)
Arbetsplats Region Dalarna
Jobbnummer 5603943
Observera att sista ansökningsdag har passerat.