Sandwich artist

Subway Östersund / Restaurangbiträdesjobb / Östersund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Östersund, Krokom, Åre, Ragunda, Ånge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Subway Östersund i Östersund

Subway är världens största smörgåskedja med över 28000 butiker runtom i världen.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill jobba med att ge våra gäster en bra upplevelse av deras besök hos oss. Ett trevligt bemötande, goda, fräscha mackor och en ren restaurang är de krav våra gäster har på oss. Som medarbetare på Subway är det du och dina arbetskamrater som sköter den dagliga driften av restaurangen. Detta innebär att du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation och att du hela tiden lär dig mer och utvecklas på arbetsplatsen. Du som söker ska vara en person över 18 år med höga ambitioner. Du tar ansvar för att nå dina och restaurangens uppsatta mål och ser hela tiden möjligheter till förbättring. En förändring är för dig inget problem utan snarare en förutsättning för att bli bättre. Att ingå i ett team eller i en grupp är för dig en självklarhet för att överhuvudtaget nå framgång. Samarbete, servicemedvetenhet, flexibilitet och egenskapen att ta egna initiativ är nyckelfärdigheter som vi efterfrågar.
Vi söker ett antal medarbetare för deltidsanställning
Provanställning tillämpas.

Publiceringsdatum
2009-02-10

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Deltid
Du ska kunna jobba sena kvällar

Ersättning
Fast lön
Timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2009-02-27
Ansökan kan skickas till e-postadress: ostersund@subwayeatfresh.se

Kontakt
Mattias 076-1088500

Företag
Subway Östersund

Adress
Subway Östersund
83134 ÖSTERSUND

Kontorsadress
Gustav III Torg

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 063-125090

Jobbnummer
398902

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Subway Östersund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Subway Östersund: