Restaurangpersonal
GG / Kockjobb / Uddevalla
2009-06-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangpersonal" (publicerad 2009-06-17) ⬅️
Visa alla kockjobb i Uddevalla,
Munkedal,
Färgelanda,
Vänersborg,
Trollhättan eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos GG i Uddevalla,
Uppsala eller i
hela Sverige RESTAURANGPERSONAL
GG är Uddevallas mest kända krog, den har funnits i nästan 20 år och den ligger på centrums mest använda gågata. Nu har vi ny ägare och kommer snart att öppna efter nästan ett halvårs stängt.
Vår inställning till uppdraget är strikt professionellt och yrkesmässigt, vilket betyder att vi behöver en helt ny personalstyrka på alla stationer och roller.
Du skall ha en professionell inställning till ditt yrke, vara beredd att prioritera arbetet före allt annat och sätta gästens service i centrum.
Vi söker nu personal i följande yrkesgrupper:
Bartender
Barbiträde
Kypare
Serveringsbiträde
Diskplockare
Kock
Kallskänka
Diskare
Gårdskarl
Entrékassör
Garderobiär
Vakt
Anställningen inleds med tim- och provanställning, men kan övergå i tillsvidareanställning om Ditt arbete, Din grupptillhörighet och Din solidaritet överensstämmer med vår produktidé.
Tillträdena börjar ske under juli - augusti beroende på när våra tillståndsansökningar, ombyggnationer och vår omfattande städning gör det möjligt att öppna med den yrkesmässiga prestationsnivån vi kräver.
Publiceringsdatum2009-06-17Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
Timanställning / tillsvidareanställning
ErsättningLön efter överenskommelse
Så ansöker duVälkommen med intresseanmälan via e-post. Du som söker kommer att få en kompetensprofil översänd via e-post, denna ifylls och kompletteras med de dokument som efterfrågas och medtages vid eventuell intervju.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
Guld-Gruvan@hotmail.comFöretagGG
AdressGG
45130 UDDEVALLA
KontorsadressKungsgatan 9
KontaktuppgifterTelefonnummer: 076-2806699
Jobbnummer 469092
Observera att sista ansökningsdag har passerat.