Restaurangchef, vikariat
Holiday Club Sweden AB / Servitörsjobb / Åre
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Åre,
Krokom,
Östersund,
Strömsund,
Ånge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Holiday Club Sweden AB i Åre Vi söker dig som är positiv, mångsidig och har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen, varav minst 3 år i en arbetsledande position. Meriterande är erfarenhet från hotell- och konferensverksamhet samt god kunskap om drycker.
Vi värdesätter en flexibel och ansvarsfylld person som tål högt tempo och är van att leda och fördela arbete. Du ska ha god organisationsförmåga och goda ledaregenskaper. Engagemang, noggrannhet och punktlighet är en självklarhet. Vi ser gärna att du har en utbildning inom kök och restaurang.
Publiceringsdatum2008-08-04Dina arbetsuppgifterI arbetsuppgifterna ingår ansvar för den dagliga driften av våra restauranger . I tjänsten ingår ansvar för personal, inköp, kassahantering samt schemaläggning. Du kommer att arbeta aktivt i driften tillsammans med ett ungt och entusiastiskt team samt ha ett nära samarbete med F&B ansvarig.
Holiday Club är ett fyrstjärnigt familje- och konferenshotell beläget mitt i centrala Åre. Vi öppnade i slutet av november 2004 och har öppet året runt. Hotellet har 250 rum varav 6 st sviter. Till hotellet hör också 46 st andelslägenheter. I restaurangkonceptet ingår Diner (frukost och konferensluncher dagtid samt à la carte restaurang kvällstid), Easy Kitchen, (snabbmatsrestaurang), Coffee Corner (café) samt Sportsbar (bar och sportaktiviteter såsom bowling, minigolf och golfsimulator). Vi har fullständiga rättigheter i alla våra restauranger.
Vi har också ett flertal lokaler för slutna sällskap samt Mix Megapol Arena, med plats för upp till 1000 sittande gäster. Hotellet har även upplevelsebad och spa.
För mer info gå gärna in på
www.holidayclub.seArbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Heltid. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 091231. Eventuell förlängning.
ErsättningFast lön
Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal (HRF) finns.
Så ansöker duAnsökan via e-post. Märk ansökan med Restaurangchef i ämnesraden.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
glenn.soderberg@holidayclub.seKontaktGlenn Söderberg, Food & Beverage Manager, 0647-12021 (Restaurang),
glenn.soderberg@holidayclub.seFöretagHoliday Club Sweden AB
AdressHoliday Club Sweden AB
BOX 68
83013 ÅRE
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0647-12000
Jobbnummer 279001
Observera att sista ansökningsdag har passerat.