Restaurangchef till vår à la carte- och lunchrestaurang!
Mässrestauranger AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm,
Södertälje,
Sigtuna,
Malmö eller i
hela Sverige Vi söker dig som gillar att arbeta både högt och lågt, är både analytisk och praktisk. Du är trygg som person och nyfiket modig på ett ödmjukt sätt. Du inspireras av att få leda, organisera och sälja samt av att motivera och entusiasmera dina medarbetare.Om tjänstenSom Restaurangchef kommer du att rapportera direkt till driftchefen i frågor som rör den dagliga verksamheten och ingå i Mässrestaurangers driftgrupp. Du har resultat-, kvalitet- och uppföljningsansvar och brinner för att utveckla och effektivisera.Du kommer ansvara för 3 restaurangenheter som ligger på entrétorget. En av restaurangerna är inriktad på café och bar verksamhet medan den andra restaurangen serverar luncher till mässbesökare. Den tredje är en à la carte restaurang med 220 platser som stundtals har ett flöde med väldigt högt tempo. Menyerna varierar beroende på vilken mässa det är i huset samt vilken målgrupp vi inriktar oss på. Det krävs både bred och djup kunskap för att matcha och överföra våra gästers förväntningar på alla plan.I dina arbetsuppgifter ingår också att driva ett antal egna projekt som bidrar till restaurangens utveckling och förbättring av produkten, miljön och helheten. Att ha ett bra samarbete med Köksmästaren och köket är naturligt för dig och en del av din vardag för att få en bra produkt och upplevelse för gästen.En stor del av jobbet är att coacha medarbetare samt att vara delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med dem. Du har personalansvar för visstidsanställda i vår matsal och under säsong också flera extraanställda. Det här gör att vi ställer krav på goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av att leda och introducera personal.ErfarenhetBudgetarbeteSchemaläggningGoda ledaregenskaperKunskap om mat och dryck i kombinationSvenska och engelska i tal och skriftAnställningVi söker dig som har en eftergymnasial utbildning. Du har tidigare haft en ledande befattning inom restaurang och att du har arbetat på liknande hotell eller restaurangföretag är meriterande. I vår internationella miljö är det också viktigt att du uttrycker dig väl på engelska i både tal och skrift samt svenska som är det språk vi använder internt i företaget.Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 ånaders provanställning, innefattar arbete alla dagar i veckan enl schema även vissa kvällar och helger under högsäsong. Rekryteringen kommer att ske löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten sker i augusti eller enl överenskommelse. Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail, enligt GDPR förordningen.Välkommen till en spännande och inspirerande arbetsplats! sök här:
https://www.jobbet.se/jobb/massrestauranger-ab/restaurangchef-till-var-a-la-carte-och-lunchrestaurang-/cjw6h35me15yq012333q7oh6s Läs gärna mer om Mässretauranger på vår hemsida
www.massrestauranger.sePubliceringsdatum2019-05-29Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-28
FöretagMÄSSRESTAURANGER AB
KontorsadressMässvägen 1
Jobbnummer 4808646
Observera att sista ansökningsdag har passerat.