Restaurangchef till Solna
Fazer Food Services / Chefsjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker nu en driven restaurangchef som kan planera, leda och organisera Hallens restaurang i Solna. Du brinner för att laga god och näringsriktig mat. För att nå dina mål tror vi att du tycker om att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Till din hjälp har du kunniga medarbetare, en inköpsportal, en restauranggruppchef som support samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Du är en glad, positiv och flexibel person med viljan att förbättra och förändra. Du kan ta egna initiativ, är självgående och kan skapa team.
Du kommer att ha ansvar för den dagliga driften, ekonomi, hygien och medarbetare samt kontakten med gäster och kunder. Enheten har 5 medarbetare så praktiskt arbete i köket kommer att förväntas av dig och bör vara en av dina styrkor.
Du arbetar utifrån Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• brinner för att laga god och näringsriktig mat till äldre och sjuka
• har flera års erfarenhet av arbetsledning och har pondus men är ändå prestigelös
• har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från storkök och sjukhusmåltider
• har ekonomiskt intresse för ditt ansvarsområde och god administrativ förmåga
• tycker om att arbeta i team och vill utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
• har god förståelse för kökets ekonomi
• är strukturerad och stresstålig
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
Publiceringsdatum2015-05-08Kvalifikationer• du har utbildning inom restaurang/storkök och erfarenhet av tillagning av specialkost
• du har grundläggande datakunskaper
• du har arbetat med liknande uppgifter eller arbetat som köksmästare och vill ta steget vidare
• du har stor kunskap inom HACCP
Arbetstid: heltid, måndag-fredag
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Har du frågor kring tjänsten vänligen ring restauranggruppchef Goran Selocovic på 08-28 63 40.
Välkommen med din ansökan senast den 2015-05-17.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2285627
Observera att sista ansökningsdag har passerat.