Restaurangchef Med Höga Ambitioner Till Noga Matstudio
Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
2014-12-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangchef Med Höga Ambitioner Till Noga Matstudio" (publicerad 2015-03-09) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
NOGA matstudio är en unik restaurang. På dagen en lunchrestaurang i toppklass med bordsservering, på kvällen en matstudio med olika typer av matlagningsevent, vinprovning och festlokal. NOGA står för nordisk gastronomi och är en restaurang med fokus på nordiska råvaror och smaker, med kvalitet, tradition och nyskapande som bas. Vi erbjuder annorlunda matupplevelser genom fantastiska smaker och en varm välkomnande atmosfär. Vår kökschef är Thomas Diederichsen, Årets Kock 2011.
NOGA söker nu en säljfokuserad restaurangchef med brinnande intresse för smakupplevelser och gedigen känsla för service. Restaurangen är belägen på Lindhagensgatan 100 på Kungsholmen och har lunchservering för cirka 70 lunchgäster per dag. 3-4 kvällar i veckan arrangerar vi matlagningsevent där våra gäster får laga en fyrarättersmiddag tillsammans med våra erfarna kockar, eller där gästerna får stoppa egna korvar eller där utsökta desserter eller praliner tillagas. Ibland är restaurangen abonnerad för fester, middagar eller företagsevent.
Vi söker dig, en dedikerad restaurangchef med ett säljande sätt som vill utveckla restaurangen och eventen tillsammans med medarbetarna. Vi vill att du har en entreprenörs tankesätt och älskar att hitta lösningar för våra gäster och kunder. Du har flera års erfarenhet från ledande positioner inom restaurangbranschen . Du är utåtriktad, positiv och framför allt en innovativ person som har viljan att driva och utveckla denna unika restaurang.
Arbetstid: Heltid, dagtid även kvällar samt enstaka helger
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Driftschef Agneta Sjölin 070-294 57 56
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 08-470 72 00, e-post:
lotta.n.backstrom@fazer.comVi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2014-12-31
Publiceringsdatum2014-12-16Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2103098
Observera att sista ansökningsdag har passerat.