Restaurangchef
Yasuragi Hasseludden AB / Servitörsjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Yasuragi Hasseludden AB i Nacka Yasuragi Hasseludden är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar och två förstklassiga restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholms innerstad. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 24 möteslokaler samt 30 behandlingsrum. Anläggningen omsätter ca 175 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS.
I vårt kundlöfte lovar vi alla besökare att de ska kunna varva ned, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft.
Detta löfte genomsyrar hela vår verksamhet och alla medarbetare har en viktig roll att fylla för att vi ska kunna hålla det vi lovat.
Yasuragi Hasseludden som ligger i Saltsjö-Boo utanför Stockholm, är en anläggning i japansk stil. Vi har 191 hotellrum, 2 restauranger, 24 konferensrum, badanläggning med spa och varma källor samt 30 rum för massage, behandlingar och rogivande aktiviteter Vi vänder oss till både konferens- och privatmarknaden. Företaget omsätter i år ca 175 miljoner kronor och sysselsätter ca 130 personer.
Vårt kundlöfte är - På Yasuragi kan alla varva ned, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft. Yasuragi betyder inre ro och harmoni och alla våra medarbetare har en viktig roll att fylla för att kunna leverera vårt kundlöfte.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla ett fantastiskt varumärke och anläggning mot nya höjder. För dig finns det alla möjligheter att utvecklas, och vi ser fram emot att du ska komma med inspirerande energi.
Yasuragi Hasseludden söker nu en hungrig, driven och kreativ Restaurangchef som vill vara med och utveckla gästens mat- och dryckesupplevelse och medarbetarnas välmående genom kompetensutveckling, lagarbete och glädje.
Som restaurangchef rapporterar du till vår Food & Beverage Manager och ansvarar tillsammans med Kökschef och Ass F&B Manager för all restaurangverksamhet. Ditt team består i dag av fyra Hovmästare med serveringspersonal.
Serveringsytor är: Restaurang Tokyo(250), Restaurang Teppanyaki med 12 stekbord(200), Kaitenbandet(25), Tatami(16), Bankett(400), Bar, Room service, Ryokan med japanskt värdskap, 600kvm terrass, mm.
Dina ansvarsområden är:
• Införsäljning, merförsäljning och driftplanering
• Kontinuerligt förbättra, utveckla och effektivisera verksamheten
• Gästnöjdheten
• Omsättnings- och resultatansvar med prognos och mål
• Inköp
• Personalansvar
• Schemaplanering och bemanning
• Följa och utveckla Yasuragis medarbetarprogram där personallöftet är "jag vill känna att jag mår bra på jobbet"
• Hitta, rekrytera och utveckla talanger
Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
• Flerårig erfarenhet från restaurangverksamhet i ledande position
• Van att planera och genomföra så väl större arrangemang som mindre sällskap
• Erfarenhet från hotell är meriterande
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Personliga egenskaper:
• En hållbar ledare som får personalen att må bra och göra sitt bästa
• Kreativ och en stark vilja att utvecklas och utveckla
• Resultat- och måldriven
• Kommunikativ och säljande
• Lätt för att gå från ord till handling
Restaurangchefen rapporterar till Food & Beverage Manager, Daniel Pettersson.
Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg, beroende på verksamhetens behov.
Tjänsten är tillsvidare på 100 % med provanställning och ska tillsättas omgående, intervjuer sker löpande.
Publiceringsdatum2014-01-31Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnl ök
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-02-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktDaniel Pettersson
FöretagYasuragi Hasseludden AB
AdressYasuragi Hasseludden AB
Hamndalsvägen 6
13281 Saltsjö-Boo
Jobbnummer 1766096
Observera att sista ansökningsdag har passerat.