Restaurang Kopparn i Göteborg söker akut vik köksmästare
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Kopparn ligger på Holmen i Göteborgs hjärta. Restaurangen serverar cirka 450-500 lunchgäster och har även cateringverksamhet. Kopparn arbetar med ekologiska och närproducerade produkter och råvaror i så stor utsträckning som det är möjligt.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Nu söker vi en driven och erfaren kock/köksmästare som tillsammans med enhetens restaurangchef Kim Eldh vill hjälpa till att styra verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift, och du har datavana.
Publiceringsdatum2014-12-19Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag (grundschemat är dagtid)
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Har du frågor, kontakta restauranggruppchef Flisa Lindblom 0702-49 05 57.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF, tel vx 08-470 72 00,
070-329 81 12.
Arbetstider och omfattningHeltid, vikariat -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2108101
Observera att sista ansökningsdag har passerat.