Projektledare Restaurang
Mässrestauranger AB / Servitörsjobb / Stockholm
2010-04-27
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Projektledare Restaurang" (publicerad 2011-01-07) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm,
Södertälje,
Sigtuna,
Malmö eller i
hela Sverige Mässrestauranger AB är ett privatägt familjeföretag som driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger och genomför skräddarsydda arrangemang både i mässhallarna och utanför dem. Mässrestauranger AB är ett modernt, spännande företag i en internationell miljö.
Vill du vara med och arrangera Europas största kongresser, konferenser och events?
Till vår största avdelning The Parside söker vi en projektledare.
Det finns fyra projektledare på avdelningen och denna tjänst är en av de fyra.
Som projektledare ansvarar du och ditt team för planering genomförande och uppföljning av arrangemang och events vad gäller mat, dryck och service.
Din roll innebär att du leder projektet från offertgivning till genomförande och uppföljning. Du har kundkontakt och ett nära samarbete med Stockholmsmässans kongress- och konferensavdelning. Avdelningen The Parkside har nio stycken medarbetare i drift och produktion därutöver arbetar vi med en stor stab av extra vid behov personal. Avdelningen arbetar främst med beställningsverksamhet som konferenser, kongresser och events. Som projektledare rapporterar du direkt till avdelningschefen.
För dig som söker tjänsten är det viktigt att kunna sätts sig in i våra kunders och gästers behov och med hjälp av din kompetens kunna ge bästa servicen till varje specifikt projekt.
Du tycker om att få människor att samverka för att nå resultat och kvalitet. Du är lyhörd och kommunikativ. För att passa i rollen som projektledare är du strukturerad, noggrann och detaljfokuserad. Du tycker om att organisera och planera samt är prestigelös och inte rädd för att ta i där du ser att det behövs.
Publiceringsdatum2010-04-27BakgrundDu har ett modernt kvalitetstänk och en gedigen arbetslivserfarenhet inom restaurang och events. Du har erfarenhet och fallenhet för arbetsledning. Någon form av eftergymnasial utbildning inom serviceområde är meriterande. Affärsmässiga kundmöten och offerering är något som du arbetat med tidigare. Du har goda datakunskaper och du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Arbetstiderna schemaläggs av avdelningschefen och består mestadels av dagtid men även helger och kvällar.
Välkommen med din ansökan till
sara.bourelius@restofair.seOm du har några frågor vänligen ring Sara Bourelius HR chef 08-7277206
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
sara.bourelius@restofair.seFöretagMÄSSRESTAURANGER AB
AdressMÄSSRESTAURANGER AB
12580 STOCKHOLM
KontorsadressMässvägen 1
Jobbnummer 636818
Observera att sista ansökningsdag har passerat.