Menyutvecklare till sjukhus
Fazer Food Services / Dietistjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla dietistjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi behöver omgående en medarbetare som inom Menygruppen ska planera och ansvara för menyer till våra affärsenheter Sjukhus.
Du ansvarar för skapandet av menyer till offentliga områden, främst sjukhus. Till det behövs både ett kreativt tänkande runt maträtter samtidigt som menyerna ska svara upp mot de krav som finns i kontrakten. En stor del av arbetet innebär även att skapa menyer till de offentliga anbud vi svarar på, menyer som måste svara upp till de krav som ställs i anbudets förfrågningsunderlag.
Som menyutvecklare ansvarar du för att menyer i alla förekommande sjukhuskoster i kostdataprogrammet Mashie är korrekt näringsberäknade samt uppfyller övriga specifika krav som kosten kräver. Då många av våra uppdrag rör mat lagad från grunden måste du vara van matlagare och ha god livsmedelskännedom.
Ditt ansvar är också att utföra administrativa rutiner i Mashies databas som tex att uppdatera priser och kopplingar. Du ska kunna ta fram en snittkostnad för respektive meny och ansvara för att denna kostnad är korrekt.
Du kommer även delta i de kvalitetstester vi gör på anbudsprodukter samt medverka på utbildningsdagar för köksmästare och kockar.
Vi samarbetar till stor del med produktchef och driftsorganisationen och medverkar i projekt för offentliga kunder.
Du som söker tjänsten har kostekonomutbildning och flerårig erfarenhet från storkök, gärna sjukhuskök.
Publiceringsdatum2015-02-26KvalifikationerUtbildning:
Kostekonom eller likvärdig utbildning
Erfarenhet:
Flerårig vana från storkök, gärna sjukhuskök
Erfarenhet från administration i kostdataprogram, Mashie
Dina egenskaperDu ska ha god analytisk förmåga, strukturerat arbetssätt och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Dina kunskaper i engelska är goda eftersom engelska är koncernspråk.
Du ska ha god PC-vana då vi arbetar med Excel, Powerpoint och Word.
Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och är initiativrik och drivande. Du är duktig på att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta. Självklart brinner du för god mat och smakupplevelser!
Tjänsten är tills vidare men med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm
För specifika frågor om tjänsten går det bra att ringa Juanita Conway, Menyutvecklingschef på telefonnummer 08-470 72 07. Gäller det allmänna frågor om företaget går det bra att gå in på vår hemsida
www.fazer.seVälkommen med din ansökan senast 20 mars 2015.
Intervjuer sker fortlöpande.
Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-04-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2183880
Observera att sista ansökningsdag har passerat.