Matlagande restaurangbiträde till Rinkaby och Ravlunda skjutfält
Fazer Food Services Sverige / Restaurangbiträdesjobb / Kristianstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Kristianstad,
Bromölla,
Sölvesborg,
Hässleholm,
Östra Göinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Kristianstad,
Karlshamn,
Eslöv,
Simrishamn,
Kävlinge eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services, Kristianstad
Skapar glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker ett restaurangbiträde/kock att ansvara för LR restaurangen som är belägen på Rinkaby skjutfältet och Ravlunda skjutfältet. Som restaurangbiträde hos oss har du det övergripande ansvaret för restaurangen och arbetar mycket självständigt. Ditt arbete är varierande med arbetsuppgifter så som sallads- och smörgåsberedning, kassaarbete, disk och rengöring. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster och har det övergripande ansvaret för servicen vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. I din roll som restaurangbiträde arbetar du såväl med dukning som bordsservering till mindre och större sällskap. Tjänsten är en timanställning på 40 timmar i veckan, arbetstid förlagd måndag till söndag med varierande dag- och kvällstid.
Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet från kallskänksarbete och bordsservering. Det är meriterande om du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdigt. Du tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta ensam och är ansvarstagande. Du talar och skriver flytande svenska. Du har B-körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.
Fazer erbjuder dig
• Utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet
• Framtida utvecklingsmöjligheter i Fazer
• Friskvårdsbidrag
Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig enhetschef Georgios Dourvas, 0730-76 65 56 eller på
georgios.dourvas@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-02-28.
Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-01-30ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-02-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3933380
Observera att sista ansökningsdag har passerat.