Köksmästare till restaurang Solsta Inn
Restaurang Solsta Inn / Kockjobb / Karlstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Karlstad,
Hammarö,
Forshaga,
Grums,
Kil eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Solsta Inn i Karlstad Köksmästare till Restaurang Solsta Inn på Karlstad Universitet.
Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster (Fazer Food Services) samt bageri- och konfektyrprodukter (Fazer Bageri & Konfektyr). Kända varumärken är bl.a. Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm. I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och caféer. Konfektyrtillverkningen sker i Finland. Verksamhetens hörnstenar är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Fazer-koncernens omsättning var över 1,5 miljarder euro år 2010. Koncernen har ca 16 500 anställda, varav 3 300 i Sverige.
Restaurang Solsta Inn belägen på Karlstad Universitet, serverar dagligen runt 700 lunch. Lunchutbudet består av dagens rätt, dagens pasta, husman, världens smaker, gröna smaker, soppa & pizza/paj. Vi har en representationsmatsal som besöks frekvent.
Vi har en omfattande smörgåstillverkning samt att vi understödjer Café Gläntan och Vänercaféet med produkter tillagade i restaurangköket.
Tycker du om utmaningar och delar våra värderingar Kunden i fokus, Samarbete och Utmärkt kvalitet? Vi söker en köksmästare som brinner för matlagning med flerårig erfarenhet av ledarskap. Du är en inspiratör. Tydlighet och ärlighet i ledarskapet samt förmågan att motivera personalen är viktiga egenskaper. Du är drivande och ser till att få saker gjorda, men har samtidigt god samarbetsförmåga. Ser du en utmaning i att vara en nyckelperson i ett team? Då kan detta vara något för dig!
Arbetet innebär att:
• ha daglig kontakt med gästerna, ute i matsalen, för att säkerställa att restaurangen lever upp till ställda förväntningar
• ansvara för en hög och jämn kvalitet på maten med fokus på rena smaker
• planera menyer, med anpassning till säsong, teman och kampanjer
• ansvara för inköp och inventering
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• att vara delaktig i den dagliga produktionen
• att du tillsammans med platschef/ restaurangansvarig har övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• tillsammans med platschef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
Vi vill att du har:
• Goda ledaregenskaper
• Stor social kompetens, och hög empatisk förmåga
• Gästfokus och en hög servicekänsla
• Ett genuint matintresse och engagemang
• God kontroll över kostnader och intäkter
• Erfarenhet av för- och efterkalkylering
• God planeringsförmåga
• Förmågan att inspirera och initiera förändringar, samt att följa upp föreslagna åtgärder
• Datorvana (Officeprogrammen)
Publiceringsdatum2011-07-01Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Schemalagd arb.tid dagtid enl. överenskommelse, helg och kvällsarbete kan förekomma.
ErsättningFast lön
Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns med Unionen.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-30
Fazer Food Services AB att. Sophia Tuveson, Box 480 62, 418 22 Göteborg
Ange följande referens när du ansöker: Köksmästare Solsta Inn
Ansökan kan skickas till e-postadress:
sophia.tuveson@fazer.comKontaktLena Sundström, Platschef, 0706-79 63 36
Facklig kontaktAnn-Charlotte Bäckström, 0705-98 73 06,
lotta.backstrom@fazer.comFöretagRESTAURANG SOLSTA INN
AdressRESTAURANG SOLSTA INN
UNIVERSITETSGATAN 2
65637 KARLSTAD
KontorsadressUNIVERSITETSGATAN 2
KARLSTAD
KontaktuppgifterTelefonnummer: 054-7001484
Jobbnummer 976958
Observera att sista ansökningsdag har passerat.