Köksmästare till Näringslivets Hus
Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.se Näringslivets Hus ligger på Östermalm och vi serverar ca 350 dagens lunch. Restaurangen är även öppen för externa besökare. Vi har en egen konferensverksamhet med 13 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vi har även en stor cateringverksamhet i huset. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer som arbetar i kök, restaurang och konferens. Vi har även en Kaffe & Deli. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité, schemaläggning och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen under lunchen. Vi jobbar med arbetsrotation i köket och samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat, samt är en KRAV-märkt restaurang. Du rapporterar till platschefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet och helst har minst 10 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och brinner för att utveckla restaurangens matutbud och älskar att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarsfull och trygg i din roll som ledare.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Tillträde snarast. Arbetet är heltid. Vi har stängt ca 6 veckor över sommaren och ca 2 veckor över jul. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson tel: 08-52206115.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2017-11-08ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 3790867
Observera att sista ansökningsdag har passerat.