Köksmästare till Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table
Clarion Grand Hotel Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
2015-01-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table" (publicerad 2016-02-09) ⬅️
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Grand Hotel Helsingborg i Helsingborg Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.
I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster "Fun Dining"!
• ***** Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? ******
Nu söker vi Dig som vill bli vår nya köksmästare och tillsammans med vårt köksteam ta köket till nya höjder!
Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att driva dina medarbetare framåt.
Köket på Clarion Grand Hotel är såklart hjärtat i hela vår F&B verksamhet som omfattar Restaurang Kitchen & Table, frukostservering till våra hotellgäster samt konferens och bankettverksamhet.
Som köksmästare för Kitchen and Table (KT) och Clarion Grand Hotel ansvarar du bland annat för:
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Arbetsledning och personalansvar för Köket.
• Menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering.
• Menyplanering inför menybyten, menyprovningar etc.
• Du rapporterar till F&B Manager
Utöver detta ser vi att du som söker har en hög ambitionsnivå, är kreativ och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv, detta i kombination med erfarenhet från liknande position gör dig till vår nästa stjärna!
För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och snabbast växande hotellkedja.
Läs gärna mer om oss på
http://www.kitchenandtable.se/HelsingborgPubliceringsdatum2015-01-21Arbetstider och omfattningVarierad, dag/kväll/helg Heltid
ErsättningEnl. avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRodrigo Castillo +46 709999184
FöretagClarion Grand Hotel Helsingborg
AdressClarion Grand Hotel Helsingborg
Box 1104
25111 Helsingborg
KontorsadressStortorget 8-12
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2136923
Observera att sista ansökningsdag har passerat.