Köksmästare Restaurang Sjökringlan
Fazer Food Services AB/Scania / Kockjobb / Södertälje
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Södertälje,
Salem,
Ekerö,
Nykvarn,
Botkyrka eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB/Scania i Södertälje Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter. Kända varumärken är bl.a. Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm. I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och caféer. Konfektyrtillverkningen sker i Finland. Verksamheten är indelad i två affärsområden, Fazer Food Services samt Fazer Bageri & Konfektyr. Hörnstenar i allt arbete är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Fazer-koncernens omsättning var över 1,4 miljarder euro år 2009. Koncernen har ca 17 000 anställda, varav 3 500 i Sverige
Restaurang Sjökringlan, belägen vid Scanias huvudkontor, serverar dagligen runt 100 frukost, 700 lunch och ca 100 middagsgäster. Lunchutbudet består av två dagens rätt, dagens pasta, vegetariskt, soppa, pizza/grill samt SensAsian. Vi är inne i en förändringsfas och ska utveckla organisationen och våra medarbetare för att säkerställa BÄSTA ARBETSSÄTT och SMAKER utöver det vanliga.
Tycker du om utmaningar och delar våra värderingar Kunden i fokus, Samarbete och Utmärkt kvalitet? Vi söker en köksmästare som brinner för matlagning, en inspiratör med flerårig erfarenhet av ledarskap. Tydlighet och ärlighet i ledarskapet samt förmågan att motivera personalen är viktiga egenskaper. Du är drivande och ser till att få saker gjorda, men har samtidigt mycket god samarbetsförmåga. Ser du en stimulerande uppgift i att vara nyckelperson i ett spännande utvecklingsarbete? Då kan detta vara något för dig!
Arbetet innebär att:
• ha daglig kontakt med gästerna, ute i matsalarna, för att säkerställa att restaurangen lever upp till ställda förväntningar
• ansvara för en hög och jämn kvalitet på maten med fokus på rena smaker
• planera menyer, med anpassning till säsong, teman och kampanjer
• ansvara för inköp och inventering
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• att vara delaktig i den dagliga produktionen
• att du tillsammans med restaurangchef och biträdande restaurangchef har övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• tillsammans med restaurangchef och biträdande restaurangchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
• tillsammans med andra köksmästare i regionen, planera och utveckla regionens framtida kök och finnas som stöd och inspiratör för alla våra medarbetare
Vi vill att du har:
• Goda ledaregenskaper
• Stor social kompetens, och hög empatisk förmåga
• Gästfokus och en hög servicekänsla
• Ett genuint matintresse och engagemang
• God kontroll över kostnader och intäkter
• Erfarenhet av för- och efterkalkylering
• God planeringsförmåga
• Förmågan att inspirera och initiera förändringar, samt att följa upp föreslagna åtgärder
• Stor datorvana (Officeprogrammen, Elektronisk beställning etc)
Schemalagd arbetstid dagtid, enligt överenskommelse, helg- och kvällsarbete kan förekomma. Månadslön enligt överenskommelse, avtal finns. Tillträde mars 2011.
Välkommen med din ansökan senast 2011-01-31. Intervjuer kommer att ske löpande.
Publiceringsdatum2011-01-12Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
rest.sjokringlan@fazer.seKontaktCamilla Grandin, Restaurangchef, 070-6471454,
rest.sjokringlan@fazer.seFöretagFazer Food Services AB/Scania
AdressFazer Food Services AB/Scania
Scania CV AB, byn 072
15187 SÖDERTÄLJE
KontorsadressNyköpingsvägen
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0855381433
E-postadress:
rest.sjokringlan@amica.se Jobbnummer 820225
Observera att sista ansökningsdag har passerat.