Köksmästare Nordens Ark
Nordens Ark / Kockjobb / Sotenäs
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sotenäs,
Lysekil,
Munkedal,
Tanum,
Uddevalla eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordens Ark i Sotenäs Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Djurparken är öppen årets alla dagar och besöks årligen av ca 120 000 personer.
Med eget 90-konto står Nordens Ark under Svensk Insamlingskontrolls tillsyn och finansieras av gåvor, fondmedel, entréer, samarbetspartners, hotell- och konferens, restaurang samt utbildning.
För att trivas och lyckas i uppdraget på Nordens Ark utför du ditt arbete med stort engagemang, är självgående, planerar och driver frågor inom ditt ansvarsområde. Du är utvecklingsinriktad och initiativrik och trivs i en verksamhet där behov och förutsättningar kan växla snabbt. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser värdet i alla arbetsuppgifter, ingen uppgift är mindre värd och du tar ansvar för resultatet.
Köksmästare Nordens Ark
Vi söker efter en inspirerande och glädjespridande köksmästare som brinner för matlagning, arbetsledning och för att skapa en förstklassig gästupplevelse i en unik miljö i en unik park som verkligen gör en positiv skillnad! Nordens Arks restaurangverksamhet består av såväl lunchservering som högklassig a 'la carte, julbord och bröllopsmenyer. Verksamheten har öppet 365 dagar per år. Vår matfilosofi grundar sig på svenska råvaror, gärna närproducerade och säsongsanpassade menyer.
Som köksmästare på Nordens Ark erbjuds du en högst varierande tjänst som både är operativ och strategisk. Du leder en arbetsgrupp med kockar och serveringspersonal och du inspirerar gruppen och gästerna med din passion för matlagning och hållbarhetsfrågor. I rollen ingår också daglig arbetsledning, tidrapportering och bemanningsplanering. Du kommer att kvalitetssäkra matleveransen, ha kontinuerlig uppföljning av mål men även utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda och fördela arbetet och personalen inom restaurangdriften
• Personalansvar för ca 5 personer under lågsäsong och ca 35 personer under högsäsong
• Planera menyer
• Inköp av råvaror
• Utvärdera och skapa nya matkoncept som går i linje med Nordens Arks DNA
• Tillsammans med övriga kollegor på hotellet skapa en minnesvärd upplevelse för alla våra gäster, det vill säga säkerställa att service till gäster är av högsta kvalitet
• Arbetsmiljöansvar för driftsenheten
Personliga egenskaper:
• God förmåga att planera, ha framförhållning och struktur
• Kommersiellt tankesätt
• God kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift
• Nytänkande och kreativ
• Positiv och lösningsfokuserad
• Kostnadseffektiv
• Förmåga att driva igenom förändringsarbete
• Förmåga att entusiasmera och inspirera människor i din närhet
Dokumenterad erfarenhet:
• Minst 3 års erfarenhet av personalansvar
• Minst 3 års erfarenhet av arbete i likande tjänst
• Gymnasial restaurangutbildning är minimikrav
• Ledarskapsutbildning är önskvärt
• B-körkort är ett krav
• God kunskap i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
Varaktighet, arbetstid
Tjänsten innefattar helg och kvällstjänstgöring vid behov
Publiceringsdatum2017-11-20Så ansöker duSista dag att ansöka är 0001-01-01
Kontaktanders.meuller@nordensark.seFöretagNORDENS ARK
AdressNORDENS ARK
45693 HUNNEBOSTRAND
KontorsadressÅby Säteri
Jobbnummer 3811340
Observera att sista ansökningsdag har passerat.