Köksmästare/kökschef till äldreomsorgskök
Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg / Kockjobb / Kungsbacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Kungsbacka,
Mölndal,
Göteborg,
Härryda,
Partille eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg i Kungsbacka,
Örebro eller i
hela Sverige Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade.
Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola.
Publiceringsdatum2013-06-20ArbetsuppgifterHumana Omsorg AB har fått uppdraget att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013.
Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid.
Köksmästaren/kökschefen kommer att ansvara för hela köksverksamheten, och har ytterligare en kock samt 2 köksbiträden/ekonomibiträden till sin hjälp. Utöver att ta fram näringsriktiga menyer, laga maten och säkerställa fin servering ska du som kökschef också hålla dig uppdaterad med nya forskningsrön o riktlinjer vad gäller kostråd för äldre och personer med demens. Du kommer att leda ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Där ingår samtliga kökspersonal och kostombud från de olika avdelningarna på boendet (6st). I kostrådet arbetar ni gemensamt för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Det är meriterande om du tidigare arbetat med modellen.
Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med mat för äldre, som har engagemang och intresse för näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund.
KvalifikationerVi söker dig som är utbildad kock. Du ska ha erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Du bör ha kunskap specialkoster, såsom dietkost och konsistensanpassad kost. Specialkoster utgår från grundkoster såsom Svenska näringsrekommendationer (SNR), Allmän kost för sjuka (A-kost) och Energi- och proteinrikkost (E-kost).
Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Anställningens omfattning 100 %
Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetstider och omfattningHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Boendet öppnar 1 oktober 2013. Du kommer att behöva tillträda din tjänst före det och delta i förberedelsearbetet.
ErsättningIndividuell lönesättning. Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-08-01
All annonsförsäljning undanbedes.
Ange följande referens när du ansöker: A340203
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktTobias Hultström, Regionchef
tobias.hultstrom@humana.seAnn-Sofie Ahlén, Anbudshandläggare
ann-sofie.ahlen@humana.seFöretagHumana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
AdressHumana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Box 106
70143 Örebro
Jobbnummer 1589223
Observera att sista ansökningsdag har passerat.