Köksmästare Executive Chef Vikariat
Radisson Blu Strand, Stockholm / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Strand, Stockholm i Stockholm Radisson Blu Strand Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts och är ett 5-stjärnigt hotell med 152 rum, restaurang, bar, festvåning samt 7 konferensrum. Vi har öppet alla dagar och serverar både frukost, lunch, brunch och a la carte i vår verksamhet.
Vi söker en kreativ och driftig köksmästare, som alltid sätter gästen i centrum och ser till gästens behov. Du rapporterar till Food & Beverage Service Manager.
Under våren 2013 kommer vår restaurang att genomgå konceptuell förändrings samt ansiktslyft. Du kommer att vara en del av projektgruppen som planerar och genomför detta.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Leda och planera det dagliga arbetet i köket
• Bemanna, coacha och träna personal
• Ansvara för beställning och inköp av mat med det egna inköpsprogrammet Rezpin
• Budget och uppföljning av Food Cost
• Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter HACCP
• Vara med i projektgruppen för konceptförädring som genomförs under våren
• Följa Radisson Blu servicestandards och koncept och se till att möta avdelningens och hotellets mål och policies
DIN PROFIL:
Du har köksutbildning och minst 2 års erfarenhet i arbetsledande position inom kök/restaurang. Försäljningsinriktad och kostnadsmedveten. Du är lyhörd för trender och är väl insatt i Stockholms restaurangkultur. Lätt för att samarbeta och få med dig dina medarbetare att uppnå våra högt ställda mål. Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är en god organisatör, som förmedlar känsla och kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv attityd Yes I Can. Datavana . Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
• Anställningen är ett vikariat 15/4-1/10 2013.
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Food & Beverage Service Manager Anni Timonen på 0702 80 20 92. Sista ansöningsdag 28.2 2013.
Publiceringsdatum2013-02-08Arbetstider och omfattningHeltid Viss tid
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-02-28
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagRadisson Blu Strand, Stockholm
AdressRadisson Blu Strand, Stockholm
Nybrokajen 9
10327 Stockholm
Jobbnummer 1462389
Observera att sista ansökningsdag har passerat.