Köksmästare Bankett & Festvåning
Clarion Hotel Post / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Post i Göteborg Clarion Hotel Post uppförs i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.Ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med Norda Grill i spetsen har skapats av Marcus Samuelsson.
Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.
Clarion Hotel Post - the new face of Gothenburg.
I januari 2012 öppnar vi portarna till Nordens mest spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats i hjärtat av Göteborg i gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Hotellet skall vara en förebild och ledstjärna för framtidens nya Göteborg och du kommer att vara en del av vår satsning " The New Face of Gothenburg". Vi skall tillsammans skapa Göteborgs mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Köksmästare Bankett & Festvåning"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Köksmästaren (K) rapporterar till Executive Chef (EC)
Tjänsten innefattar ansvar för:
• K är en del av av hotellets supervisor team och medverkar aktivt i möten minst 1 gång/månad
• Sous chefer
• Kockar
• Kallskänkor
• Konditorer
• Diskare
I tjänsten ingår:
• Prognos, kostnads och resultatansvar
• Daglig ledning av all matproduktion i Bankett och Disk
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket
• Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kock kläder) moderat makeup, inga smycken, namnskylt mm
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang
• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutbildning av personal
• Ansvar för upplärning och vidareutbildning av all kökspersonal i Passion©Clarion anda. Utbildningar som inte sker av EC skall överläggas och planeras i samråd med F & B mgr.
• Rekrytering av personal i enlighet med företagets Passion©Clarion policy.
• Ansvar för, i samråd med EC att rätt lön sätts
• Ansvar för att all personal har anställningsbevis senast 7 dagar från första arbetsdag.
• Utvecklingssamtal (medarbetardialog) och löneredovisning.
• Ansvar för att forecast på timrapporter kommer in i tid
• Användande av tidsrapporteringssystem
För mer information om Clarion Hotel Post besök gärna vår webbsida
www.clarionpost.se Lycka till!
Publiceringsdatum2011-06-16Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-15
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktFredrik Blomberg, +46 722051022
Jimmy Lappalainen, +46 709875015
FöretagClarion Hotel Post
AdressClarion Hotel Post
c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
10394 Stockholm
Jobbnummer 963501
Observera att sista ansökningsdag har passerat.