Köksmästare

Örebro läns landsting / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och förbättringar av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar; Kostavdelningen, Städavdelningen och Transportavdelningen. Kostavdelningen ansvarar för kostproduktionen till patienter vid länets sjukhus i Karlskoga, Lindesberg och Örebro samt ett antal personalrestauranger. Område Försörjning är idag ca 380 medarbetare, varav ca 85 arbetar inom Kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Du kommer att ha en viktig funktion för att vi ska nå målet. Miljöfrågor är en annan viktig del i avdelningens arbete. Ett av dessa mål är att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Vi söker en driftig köksmästare till Kostavdelningen på Universitetssjukhuset i Örebro. Ditt uppdrag blir att planera och ansvara för den dagliga driften och produktionen inom ditt område samt kvalitetssäkra processen. I dina arbetsuppgifter ingår också HACCP. Vår utmaning - att servera landets godaste mat på sjukhus - ger dig möjlighet till kreativitet och nytänkande samt att bidra med din syn på hur målet ska uppnås. Vi arbetar med ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning inom livsmedel- och matlagningsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av arbetsledning i ett restaurangkök. Du är uthållig och är bra på att samarbeta. Arbetet kräver god kommunikation, engagemang, kreativitet, flexibilitet, en positiv människosyn, stor social kompetens samt förmåga att lösa dagliga frågor tillsammans med medarbetarna. Erfarenheter av att ha arbetat med kostdataprogram samt ekonomifrågor är meriterande. Vi erbjuder ett spännande arbete där du kommer att få stora möjligheter att bidra till utveckling in i framtiden.

Anställningsform
Tillsvidare, heltid

Publiceringsdatum
2013-02-08

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-03-03
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2013:13
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Artmark, Samuel, Avdelningschef 019-6027280
Berglund, Christina, (facklig) Vision 072-2492755
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal 019-6021485

Företag
Örebro läns landsting

Adress
Örebro läns landsting
Örebro
70116 1880

Jobbnummer
1461529

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro läns landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro läns landsting: