Kökschef till STF Kebnekaise 2014
STF Kebnekaise Fjällstation / Kockjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Kiruna,
Gällivare,
Jokkmokk,
Pajala,
Överkalix eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos STF Kebnekaise Fjällstation i Kiruna,
Gällivare,
Stockholm eller i
hela Sverige Svenska Turistföreningen (STF) är en av Sveriges största ideella organisationer med cirka 300 000 medlemmar. Vi vill få människor att upptäcka Sverige. I vår verksamhet finns 320 vandrarhem, tio fjällstationer och 43 fjällstugor längs vandringsleder i de svenska fjällen. Lokalt anordnas aktiviteter i 84 föreningar (krets). Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen HI Hostels. STF ger ut medlemstidningen Turist. Medelantalet anställda är cirka 250. STF omsätter ungefär 260 miljoner kronor.
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 218 bäddar, restaurang med fullständiga rättigheter, sporttjänst med guider, uthyrning, bageri, konferenslokaler, butik m.m. Besök gärna vår hemsida www.stfkebnekaise.com.
På Kebnekaise står alltid gästens upplevelse i centrum, inte minst matupplevelsen. Att erbjuda god och spännande mat i vår vackra miljö är en del av vår produkt och gästernas upplevelse. Till oss kommer gäster både för en aktiv fjällsemester och för att trivas i den mäktiga miljön. Vi vill erbjuda mat med lokal anknytning och god kvalité. Du kommer att vara en viktig kugge i vår verksamhet och tillsammans med ditt team säkerställa gästupplevelsen och att våra ekonomiska mål uppfylls.
Som kökschef ansvarar du för driften av köket och restaurangen på fjällstationen. Detta innebär att du som chef leder och ansvarar för köket, bageriet, caféet, servisen och baren. Vi söker dig som brinner för mat och gillar utmaningar. Utmaningarna är många, kraven höga och tiden knapp, men har du det som krävs kommer vi ge dig förutsättningarna att lyckas. Eftersom matupplevelsen står i centrum på Kebnekaise fjällstation ingår du i ledningsgruppen för fjällstationen och kommer att få vara med och utveckla konceptet på övergripande nivå.
Tjänsten innebär att du är ekonomiskt ansvarig för inköp, tar fram menyer samt genomför inventeringar och har ansvar för personalen på din avdelning. All mat körs upp två gånger i veckan med bandvagn vintertid respektive helikopter sommartid. Det kräver god känsla för logistik samt förmåga att trolla med knäna!
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av liknande arbete i hotell och restaurangkök och är trygg i ledarrollen. Du har god samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper, bra känsla för köksekonomi och brinner för matupplevelsen.
Våra säsonger är feb-maj, juni-sep. Du förväntas vara på fjällstationen även veckorna i anknytning till våra säsonger (jan-maj, juni-okt). Under ickesäsongen kan även arbete ingå i köket på Abisko Turiststation.
Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde 2014-01-13.
Anställningen är helinackordering med kost, d.v.s. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal under och i anslutning till våra säsonger.
Publiceringsdatum2013-09-03Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-09-23
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktEmma Wahlberg, Driftchef 070-275 65 87 /
emma.wahlberg@stfturist.seFöretagSTF Kebnekaise Fjällstation
AdressSTF Kebnekaise Fjällstation
Kiruna
98199 Kiruna
Jobbnummer 1642995
Observera att sista ansökningsdag har passerat.